anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde îmi pot tine toate gentuțele, poșetele și rucsacurile? Nu am idei. Nu vreau sa le țin înghesuite, dar nici in cuier ca arată cam naspa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai un perete liber ai putea sa.ti pui mai multe rafturi mici pe care sa asezi gentutele sau poate carlige de care sa le agati. Am vazut pe pinterest o mamica care si.a pus rafturi in forma de bratut. pe pinterest gasesti multe idei in multe domenii.

8 răspunsuri:
| oz_1736 a răspuns:

In cutii in/pe mobila. Sub pat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru oz_1736):

Vreau sa arate și bine. Când plec sa zic:hmm, as vrea sa-mi schimb geanta astăzi, pe care sa o iau? Și sa ma uit asa la toate in ansamblu nu sa stau sa le scot de pe șifonier sau de sub pat.

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

In dresing atunci, na. Fiecare geanta cu raftul ei. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnastasiaK):

Nu am dressinghappy Eu următorii ani v oi sta numai in chirie de colo colo, trebuie sa găsesc o metoda de adaptare peste tot

| oz_1736 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sotia mea le tine jos in sifonier. 2 in pozitie normala si una invers intre ele

| Nume6 a răspuns:

Iti cumperi etajere pentru perete, sunt tot felul de modele dragute pe piata, în felul ăsta o să ocupe loc doar pe perete aceste accesorii, nu și în cameră(pe jos)

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am gandit ca nu ai. Ideea era ca nu prea pot sa iti dea sugestii de depozitare niste oameni care habar n-au de ce spatiu de depozitare dispui tu si mai ales cate si ce fel de genti ai. Ca una e sa ai 4 clutch-uri si un plic si cu totul altceva sa ai 5 hobo, 7 satchel si 8 tote. Pe primele le inghesui pe un raft si gata, in timp ce pentru cele din urma iti trebuie mult mai mult spatiu daca vrei sa fie asezate frumos.

| Cristian86 a răspuns:

Un dulap, cu ceva rafturi happy