N-am inteles daca vrei sa cumperi sau sa vinzi!
http://www.anunturi.biz/anunturi/cumpar+par+natural
http://www.anunturigratis.com.ro/cumpar-par-natural-a49420046.html
Nu cred ca o sa gasesti in Romania asa ceva, exista prea putine persoane cu bani care sa doreasca o peruca cu par natural. Cu toate acestea, poti incerca sa dai un anunt in grupurile specializate (pe Facebook, forumuri sau chiar site-uri sau ziare), poate gasesti pe cineva dispus sa ti-l cumpere. Bafta!
Www.hairwork.com/bidhere.htm este cel mai mare site din lume specializat.Aici ai o siguranta ca obtii pretul corect si ca incasezi banii. Daca vrei sa-ti vinzi parul trimite-mi te rog un mail pentru ca pot sa te ajut gabriel_basa@yahoo.com id mess idem multumesc
Buna!
as dori si eu sa-mi vand parul daca ma poti ajuta astept raspunsul tau pe mail ina_pantera@yahoo.com.
o zi buna!
Eu vand par. O coada cca 40 cm par saten deschis si doaua cozi un cca 45 si una cca 50 cm par castaniu inchis
Si eu am par de vanzare! 40 cm nevopsit.
Am si eu par de vanzare! 40cm nevopsit!
Eu am par natural blond dar nu e mare cam 10-15 cm si eu vreau sa il vand daca vreti informatii:cristiana_bratu12@yahoo.com
Buna! mai ai parul de vanzare?
Buna! am eu par de vanzare daca te intereseaza, drept, nevopsit, saten, 60cm. Astept raspuns!
Buna,te intereseaza sa cumperi par?
Buna. Si eu am par de vanzare.
Buna! Si eu de vanzare, dar 15-17 cm par saten, nevopsit.
Buna!
Daca il ai mai lung de 50 cm suna la numarul 0768959896. Sper sa reusesti eu nu am reusit ca il am mai mic de 50 cm.
O zi buna!
Si eu am par natural de vanzare de 1.20 si nu stiu unde sa sun
Buna tuturor.am si eu de vanzare 2 cozi de par impletite de respectiv 35 si 42 cm cine sunt interesanti sau cine ma poate ajuta sa dau de cineva care cumpara contactati ma la nr de tel 0741545886
Am si eu 2 cozi impletite respectiv 30 si 35 cm. daca stiti pe cineva sunati-ma 0752517657
Buna! am si eu par uman de vanzare 3 cozi impletite de 35 45 55 de cm negru.Astept raspuns pentru cei interesati pe id brun3tz3lu_tau
Unde pot gasi si eu un nr de telefon pentru a lua legatura cu cineva pentru a vinde par natural, sanatos si nevopsit nicioadata. sunt 3 persoane care vor sa isi vanda parul. paraul are intre100-74cm.
Si eu am o coada blond natural de 60 cm si nu stiu unde se poate vinde.
MiaMi789 întreabă:
Andandand100pp întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: