| Renes a întrebat:

URGENT!
Am nevoie de niste raspunsuri rapide:
Tocmai m`am dat cu ceara pentru sprancene, si s`a scurs si a cazut pe spranceana, in miljocul ei, cum o iau fara sa smulg fire?
VA ROG AM NEVOIE DE AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Incearca sa te speli pe fata cu apa mai calda sau pune pe un tampon putin spirt si freaca bine. Mai auzisem ceva de ulei cum ca daca te freci cu ulei se curata da eu nu am incercat pana acum

12 răspunsuri:
| Renes explică:

Multumesc, o sa incerc cu ulei, cu spirt nu se decoloreaza, sau ceva?

| Renes explică (pentru Dana211):

Multumesc, ai incercat cu spirt? Nu se decoloreaza sau ceva?

| Dana211 a răspuns (pentru Renes):

Nu se intampla nimic stai linistita

Multumesc, dar ai incercat? :d. Imi este putin frica.

Eu curatam ceara ramasa dupa epilare cu spirt si nu se intampla nimic. Gandeste-te ca e folosit ca dezinfectant nu are cum sa decoloreze sau alceva

Da, dar mie mi-a ramas pe spranceana, aproape intreaga, nu pe langa, pe forma ei. Deci e bine? Scuze, dar chiar sunt foarte speriata! :-s

Te cred ca esti speriata si eu as fi in locul tau dar nu e intampla nimic de la spirt. Nu are cum. Ti-am mai spus un dezinfectant nu poate decolora sau mai stiu eu ce.

Bine, gata incerc acum happy Multumesc, ai o mare mare funda de la mine! :*

Cu placere. Si succes ce sa zic

Nu prea a functionat cu ulei.

Eu ti-am spus ca nu am incercat si nu stiu daca da rezulate. Freaca bine cu spirt si se va inatrii foarte tare si va mai cadea din el dar nu iti garantez ca tot

Am reusit! Cu ulei, s-au luat vreo 5-6 fire, dar e bine, e perfect! MULTUMEEEESC! :**