| Clf_Abby_1993 a întrebat:

Urgent am un eveniment si trebuie sa slabesc deoarece rochia nu mie buna mai am 10 zile la dispozitie Daca mananc la ora 10 -5 lingurite de orez fiert fara nimic la ora 12 o caisa la 14 mananc o felie de sunca + o felie paine prajita la ora 16 un mar si la ora 18 un iaurt ( Cremoso ) si cand simt ca chiar numai pot mai mananc cate 2-3 sticsuri dar dupa ora 14 fara nici un stics ce ziceti in 10 zile macar 5 kg pot happy? cu ce am scris mai sus?

17 răspunsuri:
| AlexaChristiana2000 a răspuns:

Depinde de organismul fiecaruia.

| cccccclowerrrrrrrrrr a răspuns:

Pai,nu sunt o experta dar ar fi o slabire cam brusc apentru organismul tau, iar eu nu ti-as recomanda asta dar daca tu vrei. Doar ca iaurtul Cremoso are o gramada de calori asa ca, mai bine ai incerca alt frl de iaurt..cat drespre stixuri. au si ele destule calorii. SPER CA SFATUL MEU TI-A FOST DE FOLOS!

| gabby269 a răspuns:

Tu te infometezi scumpo, da, ai putea slabi 3 kg dar cu consecinte grave.Mai bine incearca asa :dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa calda,asa iti detoxifiezi organismul si v-a lucra mai bine,apoi mananci niste cereale cu lapte,eu mananc fitness, sau un ou fiert cu o felie de paine. Daca ai abonament la o sala mergi o ora la pranz, alergi cat de mult poti, daca nu, in zona, in parc, la stadion.Pe la 12 mananci fructe, sau daca ai mancat cereale cu lapte mai bine mananci o salata de legume, Intre mese poti manca multi castraveti, contin 80% apa deci nu ingrasa, si pe putin 2 litri de apa(cu lamaie) de preferat.Iti poti face masaj anticelulitic acasa,cu o crema pentru celulita,asa reduci aspectul cojii de portocala,si pierzi si cativa centimetrii, cu conditia sa folosesti un aparat cu bumbi pentru masaj, se gasesc la farmacie, sau un sapun anticelulitic, tot de la farmacie, cand faci dus te masezi cu el.Pe la ora 15 poti manca orez fiert cu putina carne de pui, sau cuscus cu ciuperci, nu ingrasa si e foarte bun, cauta reteta pe net.Pentru a grabi procesul de slabire si a te tonifia in acelasi timp poti sari coarda, sau sa mergi la strand, inoti, mai alergi seara o tura cu fetele.Incerci sa imbini utilul cu placutul ca sa nu para asa de greu.Mult succes si vointa :*

Răspuns utilizator avertizat
| Ekcstsy a răspuns (pentru gabby269):

Ai bagat-o in ceata laughing

| Ekcstsy a răspuns:

Deci: cu cat de costa orezul+caisele+sunca+painea+iaurtul+merele+sticksurile, pe o perioada de 10 zile, mai bine iti iei alta rochie cu banii aia si fii naturala nu sa te duci lesinata moarta acolo dupa 10 zile de infometare si sa nu te distrezi, apoi sa bagi in tine sa te umfli cu pompa nu e ok...

| gabby269 a răspuns (pentru Ekcstsy):

laughing Eu cred ca am fost destul de explicita, sa speram ca intelege, eu dieta asta o tin de mult timp si tuturor carora le-am recomantat-o, au fost multumiti.Si @Heatherpazz, o felie de paine nu face nimanui rau, are amidoni si este necesar organismului.Nu am zis sa manance o paine intreaga, doar o felie pe zi, este suficient.

Nu cred ca este vorba doar de rochie, cred ca acest eveniment a motivat`o sa mai slabeasca vreo 5 kg pentru ea.

| Roberta_9487 a răspuns:

Fa sport si manaca fructe cat incape merge am avut un coleg de la 134 kg intr-o vara a ajuns la 64

Daca nu e vorba d nunta ei si de o rochie de mii de euro, cu toate ca nici astea nu ar fi o motivatie concreta, eu zic ca nu merita.

Aici tine strict de mentalitatea feminina,pe mine ma motiveaza cele mai aiurea chestii, desi sunt model, si prezint diferite vestimentatii, sunt intr-o continua schimbare, si vad unele imperfectiuni.Nu cred ca e atat de absurd sa vrei sa slabesti pentru a incapea intr-o rochita mai veche, este vorba de multumirea de sine, zic eu.

| ingerdraq a răspuns (pentru cccccclowerrrrrrrrrr):

Iaurtul care o gramada de calorii? Cine ti-a zis? Atunci o portie de cartofi prajiti ce mai are? O bomba calorica? Stii ce vb?

Nici eu nu am spus ca e absurd, Doamne Fereste, dar in cazul ei este vorba de perioada scurta in care doreste sa o faca. In 10 zile nu cred ca e recomandat nimanui sa slabeasca asa de mult. Iti distrugi organismul si metabolismul, din cauza ca te privezi de anumite alimente deodata.

Da,asta asa este,dar poti slabi cu cap, mancand si alimente care contin proteine, fibre, amidon, carbohidrati.Si fara sport nu faci nimic...este foarte important. Oricum, eu ii urez multa bafta, si daca vrea sa slabeasca in acest timp, ii trebuie o vointa de fier tongue

Carnita carnita carnita tongue Are de toate cu exceptia amidonuliu laughing. Stiu ca in situatia ta preferi gratarul fara ulei, dar din pctul meu de vedere merge si o prajeala din cand in cand big grin. Gata nu mai vorbesc de mancare ca poate ti se face foame si in jobul tau conteaza silueta happy. (pot spune ca mie mi s-a facut si sunt la servici) Succes

Nu zic sa nu mananci prajit, ca tii pofta cand vezi niste cartofi aburinzi numa buni de mancat, dar pentru a sta in balanta trebuie sa te abtii, sau sa compensezi cu miscare.Nu spune nimeni ca daca vrei sa arati bine trebuie sa uiti de ciocolata si micile atentii foarte gustoase, dar sa le tinem sub control :*

| gabby269 a răspuns:

Nu iti pot scrie in pm, iti voi scrie aici.Deci,dupa astea 10 zile, o sa poti manca si dulce(3 patratele de cioco, pe saptamana, iti alegi tu o zi), dar acum, trebuie sa te abtii.Sa nu mananci nimic prajit, doar fructe citrice, fructe zemoase da, DAR banane NU.Sa faci multa miscare,sport,dans,inot,fitness,aerobic, tot ce prinzi, cand ai timp faci. Abdomene, genuflexiuni, astea sunt sfinte.Repet,castraveti cat cuprinde,supa de varza, supa de salata, o felie de paine, prajita mananc eu, dar poti si simpla.Salata de legume,rosii cu castraveti(ceapa optional, dar in caz ca ai prieten mai bine nu laughing) sau salata verde cu otet, poti manca si orez dar nu cu sare, sau foarte putina, pentru ca sarea retine apa in corp.Sa bei cat mai multa apa, de la 2 litri la 4, dar nu deodata,ci pe tot parcursul zilei,dimineata acel pahar cu apa calda(desi e scarbos,o sa te obisnuiesti)face minuni, poti sa bei APA cu lamaie, NU limonada. Daca ai bicicleta e perfect, pe bicicleta, daca mergi o ora arzi 534 de calorii, de aproape cat mananci in ziua respectiva, dar daca nu, si cu rolele merge tongue acolo lucrezi picioarele unpic mai in alt fel.Sau cel mai simplu, aleagra. Dupa astea 10 zile, ai putea sa continui acest regim, care daca te adaptezi la el o sa devina un stil de viata.Nu zice nimeni sa nu papi si cartofi prajiti, mici sau o inghetata hypercalorica, dar nu zilnic, sau des, doar 1 data pe luna, sau chiar la 2 luni.Pentru a reusi sa pierzi cat vrei sa pierzi, sau poate mai mult, ai nevoie de o vointa si o rezistenta de fier.Mult mult succes :*