Sunt niste pastile naturiste foarte bune.Si nu au reactii adverse pentru ca sunt naturiste!
Buna! Eu am tinut o dieta cu care slabesti 9 kg in 2 saptamani - sa stii ca chiar functioneaza...Aici o gasesti si este cea hiperproteica :
http://elena-amestecate.blogspot.com/
Daca vrei sa vb mai pe larg : sweet.berry98, fi atenta nu incepe brusc!, fa exercitii aerobice de dimineata ca tot e vacanta si mananca fructe de dimineata (chestia cu :mananca de dimineata "sanatos"e gresita) iti zic si pe mes dc, si numarul de calorii trebuie sa fie exact nu trebuie sa scazi, bine daca tu aveai prea multe in alimentatie trebuie sa scazi ca sa ajungi la nr de calorii pentru varsta ta, imi dai greutatea si inaltimea ta, dupa, seara eu beau un suc, nu conteaza din ce, detoxifica! am citit o carte de fapt 2! numai despre alimente daca vreti sa vorbiti cu mine aveti id mai sus! cand ma adaugati specificati de unde-l aveti :*
Dieta sportivului:asa se numeste-LUNI- MIERCURI - VINERI
Dimineata: o cafea (fara zahar ) si un mar
Pranz: 2 cartofi fierti in coaja si o pulpa de pui fiarta/ fripta
Cina: 1 ou fiert, o cana de compot, un iaurt dietetic
MARTI- JOI- SAMBATA
Dimineata: o cafea (fara zahar) si o portocala
Pranz: un gratar de 100gr de pui/ vita si o salata
Cina: 100gr de branza si o salata de fructe (fara zahar/ frisca)
DUMINICA: Pauza de regim, insa cu limita!
ZILNIC 2l apa plata cu LAMAIE (2-3 lamai stoarse in 2l)
Tinut astfel se slabeste aproximativ 8-10 kg/ luna insa trebuie sa faceti miscare sau sa apelati la tratamente de remodelare corporala! Rezultatele obtinute sunt de lunga durata!