Cu un tricou/maieu simplu, de preferat culoare alba. Dar ai grija sa nu fie "pana in gat", usor decoltat, lantul iti scoate in evidenta gatul si sanii.
@oOIsabellaOo al meu nu a fost foarte scump l'am luat din C&A cu 27 de lei si mai am unul de la Takko care l'am luat cu 29 lei.Sunt inebunita dupa ele am si cercei(18 lei).Dar mi-am luat ieri cel de la C&A si nu stiu cu ce sa il mai asortez.M-am gandit cu un tricou maro.De la Takko.Dar nu am mai ajuns astazi, faza proasta este ca cealalt capat al orasului se afla Magazinul.Si nu mai stiu cum sa il asorteez.
File:///D:/2/New%20Folder/don%27t%20touch%20this/photoes/that%20sites/tumblr_llqt7dlxuZ1qbugsho1_500.jpg
sau
file:///D:/2/New%20Folder/don%27t%20touch%20this/photoes/that%20sites/tumblr_lm0er7TbuK1qc6czfo1_500.jpg
Astea le-am gasit pe internet. Sunt foarte populare lantisoarele astea din cate vad (si cam scumpe)
Am si eu un lant cu bufnita. Daca si al tau este lung, atunci sfatul meu ar fi sa il asortezi cu un maieu simplu, de o singura culoare [gen gri, negru, alb] de preferat mai decoltat sau un tricou tot asa poate sa aiba o croiala mai deosebita, dar sa fie intr-o singura culoare
Il poti asorta aproape cu orice trecou il scoate in evidenta eu una de obicei port tricouri simple sau cu dungi subtiri, ca sa scoata lantul, respectiv pandantivul in evidenta
IloveyouButYouLoveMe întreabă: