Buna si mie mi se intampla la fel partea cu ingrasatul parului mi se intampla mai bine spus eu ma spalam la 2 zile si nu exagerez dar am fost la un coafor din Bucuresti unde lucreaza o matusa de-a mea si mi-a recomandat sa iau ulei de ricin si sa il amestec cu pastilute dinacelea cu vitamina a care le pisezi in ulei e sticluta mica gasesti la supermarket sau in farmacii si iti dai cu el la radacina dar cu o zi sau o jumatate de zi inainte de a te spala si timp de 1 luna ti se schimba totall parul asa mi s-a intamplat si mie sper sa te fi ajutat pup:*
Buna,in privinta faptului ca se electrizeaza nu stiu ce trebuie facut, insa si eu am problema cu ingrasatul parului. Daca esti la pubertate e normal, si va trece de la sine. Exista persoane care trebuie sa se spele mai des(de exemplu o data la 3-4 zile), deoarece parul se ingrasa mai repede.Incearca sa folosesti sampon pentru controlul sebumului de la Gerovital(sticla e alb cu galben).
Sper ca te-am ajutat.
Bună și eu am aceși problemă și folosesc head&shoulders de lămâie, e bun pentru părul meu [este gras] și este bun și antimătreață, pentru că se electrizează nu știu ce să zic, eu știam ca se electrizează din cauză că este curat. Sper că ți-am fost de ajutor.Byee
kalakkas întreabă: