Exact asa am patit si eu acum cativa ani, trebuia sa mergi direct la salon, oricum negru greu se decoloreaza si plus de asta iti distrugi parul inainte de a obtine culoara dorita, daca incerci inca o data sa il decolorezi cred ca vei ramane fara par, du-te la un salon si cere parerea unei profesioniste
Daca mai continui asa o sa ramai cheala.Trebuia sa te duci la un salon sa-ti faca decapaj pentru ca e foarte greu sa scapi de negru. Dupa prima decolorare iese un roscat inchis spre negru, iar dupa a doua ajunge la un roscat deschis spre blond daca e facuta ca la carte.Si nu incepi niciodata de la radacina pentru ca intotdeauna acolo se decoloreaza mai puternic.
Trebuia sa folosesti pudra cu oxidant de 12% si nu sa o amesteci cu vopsea. Daca vrei sa ajungi blonda du-te la un salon, dai ceva bani, dar daca te mai faci singura parul tau va ajunge ca o matura.
Am folosit pudra cu oxidant de 40 si vopsea la fel
Pai daca e roscat acum nu cred ca vei scoate blond din el doar cu vopsea.Probabil trebuie sa-l mai decolorezi o data si apoi sa pui o vopsea blond cenusiu.Mai bine te duci la salon pentru ca nu stiu cat mai rezista parul tau...
Pentru decolorarea parului incerca COLOR OFF- este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional