| zanaa a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine! Am fost vopsita la par culoarea negru de fiecare data,si in urma cu cateva zile am luat hotararea de a ma face blonda,primul lucru pentru decolorare am bagat pudra,si pe urma vopsea,vazand ca nu a dat roade a doua zis mi-am bagat iar un tub de vopsea amestecat cu pudra si doar sus este blond,in rest in jos este un roscat,as dori si eu un sfat, ce sa fac sa ajung blonda? deoarece dupa aceste vopsirii consecutive mi s-a deteliorat parul, si in urma cu o luna mai imi bagasem de 2 ori blond in el, si de geaba! va rog frumos sa ma ajutati!

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Daca mai continui asa o sa ramai cheala.Trebuia sa te duci la un salon sa-ti faca decapaj pentru ca e foarte greu sa scapi de negru. Dupa prima decolorare iese un roscat inchis spre negru, iar dupa a doua ajunge la un roscat deschis spre blond daca e facuta ca la carte.Si nu incepi niciodata de la radacina pentru ca intotdeauna acolo se decoloreaza mai puternic.
Trebuia sa folosesti pudra cu oxidant de 12% si nu sa o amesteci cu vopsea. Daca vrei sa ajungi blonda du-te la un salon, dai ceva bani, dar daca te mai faci singura parul tau va ajunge ca o matura.

| zanaa explică (pentru Bondarel99):

Am folosit pudra cu oxidant de 40 si vopsea la fel

| mona a răspuns:

Exact asa am patit si eu acum cativa ani, trebuia sa mergi direct la salon, oricum negru greu se decoloreaza si plus de asta iti distrugi parul inainte de a obtine culoara dorita, daca incerci inca o data sa il decolorezi cred ca vei ramane fara par, du-te la un salon si cere parerea unei profesioniste

| Bondarel99 a răspuns (pentru zanaa):

Pai daca e roscat acum nu cred ca vei scoate blond din el doar cu vopsea.Probabil trebuie sa-l mai decolorezi o data si apoi sa pui o vopsea blond cenusiu.Mai bine te duci la salon pentru ca nu stiu cat mai rezista parul tau...

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorarea parului incerca COLOR OFF- este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional