Stai linistita.Nu ai ce sa faci. Daca te-ai ars e normal sa te usture pielea.Asa ca ai putina rabdare ca o sa iti treaca.
Nu prea poti sa faci mare lucru... Face parte din ciclul bronzat-decojit-nebronzat.
Stiu, pare ceva mai inestetic, dar incearca sa nu-ti rupi aceea pielita, atunci cand te speli, ai grija!
Incearca o exfoliere la dus cu malai. E foarte buna.Si eu am patit acelasi lucru ca si tine.Amesteci delul de dus intr-un recipient sau chiar in palma cu o cantitate de malai astfel incat sa obtii o pasta mai groasa si apoi masezi pielea.Inlatura celulele moarte de la suprafata pielii si o lasa catifelata.
Cel mai bine incerci cu Bioxiteracor, spray, cauta la farmacie si scapi de arsuri
Am uitat sa iti spun. nu incerca cu leacuri babesti, sa te dai cu lapte, iaurt, smantana. mai rau iti faci! Am patit-o si eu. si n-are rost. ia ce ti-am spus. pa pa
Ladyx, spala-te mai des cu sapun Dove Exfoliant in cazul asta, frecand cu buretele usor, te ajuta sa se uniformizeze pielea, sa iti dispara stratul acela de piele "moarta".
Vreau sa scap de pielea aceasta care se jupoaie, arsurile au trecut deja, doar ca pielea in urma acestora e in stare proasta
Nu iti face grji pielea arsa o sa se jupoaie cum zici tu iar dupa cateva zile o sa treaca. protejeazate pe viitor impotriva razelor solare.
kalakkas întreabă: