Pai cu ce sa incep? In primul rand din ce zici ma face sa cred ca ai parul foarte inchis la culoare si cu radacina puternica.Pai crema cred ca iti ajunge de 2 ori. Aplici pentru inceput pe o zaca mica si asteptii putin sa vezi daca ai freo senzatie de mancarime sau unturine. Daca treci de test poti sa o folosesti.Crema poate fi aplicata in orice zona si nu are efecte adverse daca nu esti alergic.(de aceea se face testul)Eu am folosit-o de multe ori si dureaza cam o zi perfecta, a doua zi incepe sa se simta la mana si din a 3 si incepe sa creasca vizibil dar, oricum paca va creste la lungimea initiala va dura cam o saptamana.Depinde si de par daca esti brunet e posibil sa nu te tina atat.Cel mai recomandat este sa folosesti ceara dar este cam dureros mai ales pentru voi baietii
dar are avantajul ca parul creste greu, mai subtire, mai rar si nu creste sub piele.Sa nu uiti sa citesti pe ambalaz indicatiile de folosire.
Si ceara unde o pot gasi? Sincer am vazut in supermarket scria pe ele benzi de ceara rece ca un elocoplast aratau mi-e frica sa ma apropii de ele prea mult
sunt bune? am vazut la 8 lei? cum se aplica? Cum e durerea? Ceva gen. cum te frige focul, te inteapa o aliba? Iti taie cineva ficatu si ti-l prajeste si inca mai sunt venele conectate in om? WTF
Pai durerea pentru noi felemile nu e asa mare dar tie o sa ti se para sfasietoare probabil fiind si o zona delicata.Benzile cu ceara rece nu sunt bune de nimic, cea mai buna este ceara aceea ca cutie care se incalzeste si ce aplica pe zona.(gasesti instructiunile pe ambalaj)Durerea e ca o usturime foare puternica, smulgerea unor fire de par, s-ar putea sa-ti vina sa tipi asa ca ai griza sa nu sperii vecinii
.A doua oara va fi mai bine, important e sa nu te sperii. Oricum e cel mai bine cu ceara pentru ca dureaza mult pana creste parul, aproape o luna.Inaite sa polosesti ceara tunde parul cat de mic poti ca sa nu te doara asa tare. Ceara o gasesti in supermarghet/farmacie, o incalzesti in cutia ei intr-o oala cu apa pana se face ca o pasta si o aplici cu ajutorul unei spatule sau coada de ligura de lemn(improvizezi si tu
) o lasi sa se usuce si dupa aceea tragi tare si tot asa pana termini.
PS:sorry uit din nou, stiti cand dau cu lama. se vede parul asa sub piele peste 1 zi daca razui putin pielea iese la suprafata parul
wtf Asa e si la crema depilatoare? stiu ca creste in 2 zile dar se vede asa urat ca si lama ca m-am epilat? se observa foarte mult? si cand apare parul e la fel de aspru ca si lama?
anonim_4396 întreabă:
SwettieDUff întreabă: