| FantasyNoDie a întrebat:

Va voi pune cateva intrebarii despre crema depilatoare farmec deoarece sunt in dubii.

1.Ati folosit vreodata acest produs? Cum vi se pare [Specificati daca sunteti baiat/fata]
2. Unde e indicat sa o aplici? Merge la subtiori si in zona penisului?
3.Intrebare adresata baietilor: Voi cu ce va epilati? Si in ce zona?
4.Are efecte adverse? Am inteles ca trebuie sa o aplici pe o portiune sa vezi daca nu esti alergic nu?
5.Si ultima presupun nu-mi mai vine in mine altele ca erau destule peste 10 intrebarihappy
6.M-am dus azi intr-un supermarket si am vazut creme farmec de aceea am pus si intrebarile astea nu am pus mana pe ia am vazut asa de la distanta.?
7.E indicat la baieti crema depilatoare? Find baiat as vrea sa ma epilez in zona aia..de la picioare in sus pulpele alealaughing dar nu pe picioare. ca arat "Gay"Fara putin par. dar in sus in zona penisului in jos. e mult foarte mult nici nu va imaginati si sta urat si vreau sa ma duc la plaja ca inca nu am fost si arata urat si doar in zona aia vreau.winking

Si am 14 ani daca va intereseaza.

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale "Daca am". in fine
Sa curga cu raspunsuri! .....Start...

Răspuns Câştigător
| afrodita3333 a răspuns:

Pai cu ce sa incep?laughing In primul rand din ce zici ma face sa cred ca ai parul foarte inchis la culoare si cu radacina puternica.Pai crema cred ca iti ajunge de 2 ori. Aplici pentru inceput pe o zaca mica si asteptii putin sa vezi daca ai freo senzatie de mancarime sau unturine. Daca treci de test poti sa o folosesti.Crema poate fi aplicata in orice zona si nu are efecte adverse daca nu esti alergic.(de aceea se face testul)Eu am folosit-o de multe ori si dureaza cam o zi perfecta, a doua zi incepe sa se simta la mana si din a 3 si incepe sa creasca vizibil dar, oricum paca va creste la lungimea initiala va dura cam o saptamana.Depinde si de par daca esti brunet e posibil sa nu te tina atat.Cel mai recomandat este sa folosesti ceara dar este cam dureros mai ales pentru voi baietii laughing dar are avantajul ca parul creste greu, mai subtire, mai rar si nu creste sub piele.Sa nu uiti sa citesti pe ambalaz indicatiile de folosire.

4 răspunsuri:
| FantasyNoDie explică:

PS:Uitasem daca o voi achizitiona cate aplicari ma va tine?big grin

| FantasyNoDie explică:

PS:sorry uit din noulaughing, stiti cand dau cu lama. se vede parul asa sub piele peste 1 zi daca razui putin pielea iese la suprafata parul laughing wtf Asa e si la crema depilatoare? stiu ca creste in 2 zile dar se vede asa urat ca si lama ca m-am epilat? se observa foarte mult? si cand apare parul e la fel de aspru ca si lama?

| FantasyNoDie explică (pentru afrodita3333):

Si ceara unde o pot gasi? Sincer am vazut in supermarket scria pe ele benzi de ceara rece ca un elocoplastlaughing aratau mi-e frica sa ma apropii de ele prea mult laughing sunt bune? am vazut la 8 lei? cum se aplica? Cum e durerea? Ceva gen. cum te frige focul, te inteapa o aliba? Iti taie cineva ficatu si ti-l prajeste si inca mai sunt venele conectate in om? WTFlaughing

| afrodita3333 a răspuns (pentru FantasyNoDie):

laughing Pai durerea pentru noi felemile nu e asa mare dar tie o sa ti se para sfasietoare probabil fiind si o zona delicata.Benzile cu ceara rece nu sunt bune de nimic, cea mai buna este ceara aceea ca cutie care se incalzeste si ce aplica pe zona.(gasesti instructiunile pe ambalaj)Durerea e ca o usturime foare puternica, smulgerea unor fire de par, s-ar putea sa-ti vina sa tipi asa ca ai griza sa nu sperii vecinii laughing.A doua oara va fi mai bine, important e sa nu te sperii. Oricum e cel mai bine cu ceara pentru ca dureaza mult pana creste parul, aproape o luna.Inaite sa polosesti ceara tunde parul cat de mic poti ca sa nu te doara asa tare. Ceara o gasesti in supermarghet/farmacie, o incalzesti in cutia ei intr-o oala cu apa pana se face ca o pasta si o aplici cu ajutorul unei spatule sau coada de ligura de lemn(improvizezi si tu laughing ) o lasi sa se usuce si dupa aceea tragi tare si tot asa pana termini.