| anarcopunk a întrebat:

Vi se pare normal tunsoarea mea? Ati vorbi cu unul ca mine? Credeti ca as avea probleme in societatea din Romania cu infatisarea mea? Mersi!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, Nu am nimic cu tunsoarea sau infatosarea unei persoane atata timp cat o poarta cu atitudine.
Aparentele inseala!
Asa ca...eu nu am nici o problema cu asta, nu ai avea probleme!

In orice caz. oameni care se cred perfecti si vb aiurea sunt peste tot asa ca...
Nu trebuie sa iti pese parerea altora!
Fii tu. mai bine cu o astfel de frizura si atitudine decat:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Sau cine stie ce alte specimene!
Prefer sa stau de vorba cu un am ca tine decat un cocalar idiot!
Succes si numai bine
:*

22 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Atata timp cat o porti cu atitudine si te reprezinta, nu va fi o problema.Trebuie sa intelegi ca mereu vor exista oameni care sa te judece indiferent ce ai face.

| unknownn a răspuns:

1.Nu
2.Nu
3.Da,depinde.

| anarcopunk explică (pentru Bondarel99):

O port pentru ca imi place mie nici decum pentru ca as gandi sau comporta ca pankisti

| anarcopunk explică (pentru unknownn):

Si tu de ce nu ai vorbi si nu ti se pare normal ma? iei decizi in functie de apariente?

De ce nu ti se pare normal? de ce nu ai vorbi cu mine?

| adelinne98 a răspuns:

Mie imi place si daca iti place si tie e perfect

| Adelina004 a răspuns:

Mie mi se pare putin ciudata dar in acelasi timp super marfa.adica am si eu un prietena asa ca tine si...imi place frizura lui respectiv a ta.dar bine pentru ca acum nu inseamna ca tuturor le va placea dar stii tu cum se zice :Gusturile nu se discuta, corect?winking :*

| Adelina004 a răspuns:

Prieten* scuzehee hee

| anarcopunk explică (pentru Adelina004):

Normal ca nu se discuta! Problema este ca eu sunt pleca de mult timp din tara si nu stiu cum o sa reactioneze lumea peacolobig grin

| unknownn a răspuns (pentru anarcopunk):

Fiecare cu anturajul sau.

| anarcopunk explică (pentru anonim_4396):

MsX:

Ma anturajatule! Ce legatura are ma anturaju si faptul de a vorbi cu o persoana?

| Metamorphose a răspuns:

1.Poate chiar normală nu e, dar hei, nu te-ai tuns așa pentru că îți place și te reprezintă? 2. Evident că aș vorbi cu tine. Doar nu m-ar omorî tunsoarea ta. 3. Cât despre societatea din România... depinde. Întotdeauna vor exista oamenii care să te critice și alții care să te aprecieze. ( Se compensează.) Așa că, părerea mea e : dacă tu te simți bine așa cum ești ce zic, fac sau gândesc alții nu ar trebui să te intereseze!

| adelaadelaadela a răspuns:

Esti din Focsani?

| anarcopunk explică (pentru adelaadelaadela):

Nu! Sunt din Craiova!

| Adelina004 a răspuns (pentru anarcopunk):

Ehhh ...lasa-i sa zica ce vor.Esti tu mai deosebit, si ce? cui nu-i place sa nu se uite!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anarcopunk):

Nu ai pentru ce
Ms de funda:*

Pai cum sa vorbesc cu persoana care e total diferita de mine?

Daca sunt iferit e tine trebuie sa ma vezi ca un specimen?

Da,fiecare om isi face prieteni care se aseamana cu el, stii vorba aia:"Cine se aseamana se aduna".
Nu am zis ca te vad ca un specimen, doar ca nu as vorbi cu tine.

Fa-ti frate un control la cap!rolling on the floor Da tu te-ai intrebat daca eu as vorbi cu tine?

Pai n-ai cum sa vorbesti cu mine daca in primul rand eu nu vorbesc cu tine.