anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare stearsa tipa asta satena? http://www.flickr.com/photos/75819401@N07/7000242851/in/ photostream

10 răspunsuri:
| Maria_Alexx_1975 a răspuns:

Nu este absolut deloc stearsa. e o fata foarte draguta.genul care starneste multa invidie.

| Maria_Alexx_1975 a răspuns:

Sper sa suporte raspunsul frustratele care nu suporta pozele pe care le postezi.acele persoane presupun ca esti tu in poza si de aceea te jignesc.

| alexx22 a răspuns (pentru Maria_Alexx_1975):

Probabil ma cunosc in realitate, in cazul asta. una dintre ele mi-a scris äm observat ca tu mereu comentezi cand nu iti convine ceva", deci e clar ca sta cu ochii lipiti pe ce postez eu mereu pe aici. ce sa fac, am devenit "vedeta". lol

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu, din contra, o persoana draguta si care arata normal.
nu-mi place cand vad persoane machiate pana peste cap cu culori stridente sau tot asa...

| alexx22 a răspuns (pentru nicoletalavinia14):

Sunt de parere ca acele femei care se machiaza strident, o fac fie pentru ca altfel nu arata bine, fie pentru ca nu au incredere in fizicul lor. un singur lucru e sigur. o fata draguta starneste mereu rautati. cele care nu sunt comentate decat mereu pozitiv, nu starnesc nicio invidie pentru ca sunt sterse.

| nicoletalavinia14 a răspuns (pentru alexx22):

Aici chiar ai dreptate, ai zis-o foarte frumos!

| alexx22 a răspuns (pentru nicoletalavinia14):

Multumesc!

| pwp a răspuns:

Nu-mi merge link-ul sad

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Faci spam!
Pa, pa.

| alexx22 a răspuns (pentru pwp):

Eu am sters intrebarea asta. tu de ce o mai vezi inca? si eu fac spam? voi faceti cu site-ul vostru prost pus la punct.