anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce ati alege emo sau goth? Eu emo deci goth ma sperie pur si simplu daca ma uit la ei mi se ridica si parul de pe.cuc.si daca ascult o melodie de a lor nu stiu da parca o iau razna ma ia durerea de cap.in schimb prefer sa ascult hawtrohne heights aia e muzica stiu ii ciudat cum de ceva ce e tot rock ma deranjeaza desi nu ascult numa emocore si screamo mai bag si cate un guns un metalica un ac/dc.Deci voi ce ati alege?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As alege emobig grin, is mai curatibig grin, arata mai bine, arata mai ingrijiti.

Apropo foarte faine pozele tale de pe hi5, reusite. Felicitari sa fi iubit`!:*:*:*

| iauru a răspuns:

Eu v-as impusca pe toti
glumesc
goth doar daca n-as avea alta alternativa

| savingyou a răspuns:

Eu spre exemplu nu as alege nici pe una nici pe alta!

| shadovv a răspuns:

Hmmm nici una prefer hip hop
apropo am boala pe voi tu(T. T) O---(

| Derye a răspuns:

Eu as alege emo. Am o freza emo [Tokio hoteeeeeeeeeel] deci sunt p'aproape. Imi plac cum arata emo guys. Fetele emo, au freza urata, dar felul cum se imbraca e hawt. Personal emocore, screamo, deathcore nu imi place. Trupe gen Bring me the horizon (chiar daca Oli Sykes, are un par superb) 30 sec. to mars, alexisonfire, alesana nu imi plac. Nu vad nimic interesant. Adica de ex. BMTH - written in blood. Tipa ala written in blood in 90% din timpul cat tine piesa. Frumos, nu? Nu ma deranjeaza ca tipa, ma deranjeaza ca nu are pic de melodicitate, si versurile sunt penibile. Heavy metal la fel.
Melodii gen: Green Day - 21 guns, sunt frumoase.

http://www.gothlook.info/wp-content/uploads/2009/03/goth_guy.jpg

Aici un gothic,

http://www.glogster.com/media/1/4/94/71/4947104.jpg

si aici un emo.

Cate vi se pare mai hawt?

| Mary Marry a răspuns:

Absolut pe niciuni! toti sunt ciudati rau.nu pot sa ii sufar pe emo sau goth astia.prea mult negru, cap de morti, etc.

| Samy48 a răspuns:

Sincer daca nu as avea de ales asi alege emo (dar prefer mai mult metal \m/)big grin

| addicting a răspuns:

Pai daca esti rocker nu trebuie sa fi neaparat emo, daca tie iti plc stilul adopta, nu te lasa influentat de parerile celorlalti, cu totii isi doresc sa fie unici si sa iasa in evidenta intr-un anumit fel.
Daca asc guns'n roses, metalica, ac/dc, adica formatii vechi esti tare pentru ca in ziua de azi f putini mai asc muzica buna!
Rock on!
Si fi u insuti si o sa ii dai gata!
Byekiss

| .sad a răspuns:

Emo love struck

| x3SweetPoison a răspuns:

Emo cu siguranta.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Goth

| PurpleBox192 a răspuns (pentru Derye):

In primul rand, e ''hot'' nu ''hawt'' si-n al doilea rand, link-urile date sunt de tip spam. laughing
Melodiile gen Green Day - 21 guns, Blink 182, Patti Smith, T.S.O.L., Good Charlotte sau altele apartin muzicii Punk Rock, nu-s nici emocore nici goth!

| IAmTheNoNameGirl a răspuns:

Ok, in primul rand ar trebui sa alegi ceva care te reprezinta (pana la urma tu va trebui sa mergi pe strada imbracat emo/goth) asa ca parerea celorlalti nu ar trebui sa conteze...In orice caz, eu as alege goth. Asta pentru ca mi se pare ca stilul emo nu e accesibil tuturor (prin asta ma refer ca trebuie sa ai o anumita atitudine, daca nu lumea o sa te considere un poser)! Sfatul meu e sa faci cum crezi tu mai bine, dar daca asculti Guns, Metallica si AC/DC atunci ar trebui sa mergi pe stilul hard rock (care apropo, e unul dintre preferatele mele). Totul tine de atitudine... Succes!