| Denis1312 a întrebat:

Voi cum ati scapat de cosuri sau la ce varsta? (eu am 15 ani...)

9 răspunsuri:
| addaboom a răspuns:

Eu la 14 ani am scapat de cosuri. Lasa cremele ca nu te vor ajuta

| Sn4k3 a răspuns:

Am fost la dermatolog si am scapat de ele. Acum am 15 ani si tot imi mai apar 1-2, dar macar nu mai am asa multe. Deci iti recomand si tie sa te duci.

| thisgirl a răspuns:

Am fost la dermatolog si mi-a dat niste creme si solutii frantuzesti mai scumpicele.
Pur si simplu mai am doar un cos minuscul. M-au ajutat foarte mult. Tu trebuie sa te dai cu ele regulat, cum iti spune dermatologul.
Mult noroc :* :*

| Anonimuserr a răspuns:

N-are rost să te complici cu asta. Știu că nu îți convine dar acneea așa apare la adoloscenți. Nu văd care ar fi problema. Dacă totuși este o acnee agresivă, te vei duce la medicul de familie și îți va da trimitere la dermatologie.

| Covaci_Dorina_1999 a răspuns (pentru Anonimuserr):

Ai dreptate. Toti adolescentii se confrunta cu asta. Nu sunt doar unul sau doi. E ceva normal dar uneori enervant...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca crema mebra eritroacnol, costa 7-8 lei si o gasesti la plafar.

| mimi0202 a răspuns:

,,Felii de măr – se freacă pielea de 2 ori pe zi cu o felie de măr sau se poate da pe răzătoare un măr, se stoarce, se adaugă în compoziţie 2 linguriţe de miere (vezi care sunt beneficiile mierii de albine pentru piele) iar amestecul se aplică pe faţă întocmai ca o mască, se lasă să acţioneze 15 minute şi se îndepărtează cu dischete înmuiate în ceai de muşeţel.,, Crede-ma ca are efect! Succes! happy

| R0R0 a răspuns:

Cosurile vin si pleaca. Dar eu stiu cat de enervant e sa le vezi cand ti-e lumea mai draga laughing
Sfat: Mergi la dermatolog. O sa iti treaca

| kiri11 a răspuns:

Cu timpul vei scapa de ele, este normal la varsta ta sa ai astfel de probleme. Toti se intalnesc cu ele. Nu cred ca trebuie sa iti faci prea multe griji din aceasta cauza big grin

Întrebări similare