| Saturnz a întrebat:

Voi lasati tips artistului care v-a tatuat? Nu stiu daca se "practica" in Romania

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se cheama "bacsis" in romaneste, daca ai uitat sau nu cunosti cuvantul.
Si da, se ofera bacsis la mai toate serviciile din Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când o să mă tatuez o să-i las.

| Saturnz explică (pentru Violleta2022):

Nu vad ce relevanta are faptul ca am folosit "tips" in loc de bacsis happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru Saturnz):

Este un forum in limba romana, unde se cere din bun simt, sa folosim limba romana!
"Relevanta" este ca "tips" nu exista in dictionarul limbii romane!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti a placut normal ca da, si pentru asta trebuie sa fiti f deschisi unul cu altul sau sa fie el ff bun in ce face si te scapa de griji. E bine sa te duci la unul bun, sa iti faca fix cum vrei tu, si sa lasi si un tips. Ca totusi ti a facut ceva permanent, si ti a si placut. Dar daca nu iti place sau face o greseala, nici nu vreau sa ma gandesc laughing))))

| MrAM a răspuns (pentru Violleta2022):

Il imprumutam si pe asta pe viitor laughing Acum ca avem acces la,, Computer'' si informatie va fi o chestiune de timp pana vor aparea si alte cuvinte noi in vocabularul romanesc.

| MrAM a răspuns:

Banuiesc ca depinde de tine presupun. Eu unul nu am lasat,, tips'' cand mi-am facut tatuaje, dar sincer nici nu m-am gandit la asta. Tin sa mentionez ca nu au fost facute in Romania si chiar daca erau depinde de individ. Atata timp cat ai platit pentru serviciul prestat, e la alegerea ta.

| NunuNini a răspuns:

De ce? Nu l-ai platit pentru munca lui? Ti l-a facut gratis?
Uite asa "practicam" bacsisul/ciubucul/mita in Romania, apoi tot noi ne plangem ca nu rezolvam nimic daca nu dam "ceva".

Răspuns utilizator avertizat