Se cheama "bacsis" in romaneste, daca ai uitat sau nu cunosti cuvantul.
Si da, se ofera bacsis la mai toate serviciile din Romania.
Nu vad ce relevanta are faptul ca am folosit "tips" in loc de bacsis
Este un forum in limba romana, unde se cere din bun simt, sa folosim limba romana!
"Relevanta" este ca "tips" nu exista in dictionarul limbii romane!
Daca ti a placut normal ca da, si pentru asta trebuie sa fiti f deschisi unul cu altul sau sa fie el ff bun in ce face si te scapa de griji. E bine sa te duci la unul bun, sa iti faca fix cum vrei tu, si sa lasi si un tips. Ca totusi ti a facut ceva permanent, si ti a si placut. Dar daca nu iti place sau face o greseala, nici nu vreau sa ma gandesc ))))
Il imprumutam si pe asta pe viitor Acum ca avem acces la,, Computer'' si informatie va fi o chestiune de timp pana vor aparea si alte cuvinte noi in vocabularul romanesc.
Banuiesc ca depinde de tine presupun. Eu unul nu am lasat,, tips'' cand mi-am facut tatuaje, dar sincer nici nu m-am gandit la asta. Tin sa mentionez ca nu au fost facute in Romania si chiar daca erau depinde de individ. Atata timp cat ai platit pentru serviciul prestat, e la alegerea ta.
De ce? Nu l-ai platit pentru munca lui? Ti l-a facut gratis?
Uite asa "practicam" bacsisul/ciubucul/mita in Romania, apoi tot noi ne plangem ca nu rezolvam nimic daca nu dam "ceva".
DaciaRomania întreabă: