anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi v-ați cumpără adidași sau haine fake? Gen de la Nike sau Valentino? Va puteți da seama daca cineva are o încălțăminte fake? Vând unii încălțăminte fake ce seamăna leit cu originalul?
Am văzut că se vinde Nike uptempo cu 500 de lei și nu-s originali, cei originali costa dublu. Cum sa dai 500 de lei pe niște fake-uri?
Voi ce încălțăminte vă cumpărați? (Mă adresez băieților/bărbaților)

13 răspunsuri:
| Impotent19 a răspuns:

La adidasi nu cumpara fake uri

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Impotent19):

Pai da, că put laughing mai ales că eu transpir mult, și li se rup talpa, sau gen altceva, acum depinde că sunt și fake-uri de calitate

| ReddY25 a răspuns:

Nu

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Cum îți dai seama?

| Mosotti a răspuns:

Eu imi iau din alea no name daca-s bune si ieftine, nu am de ce sa iau de nu stiu care total fara sens.
Un calc f bun si performant am luat, ca imi foloseste, dar nu stiu ce marca de incaltaminte nu imi foloseste.

Eu nu imi dau seama daca cineva are incaltaminte fake.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Calculatorul te poate tine mult daca ai grija de tine,mai ales că ai treabă și e util la multe chestii,alții dau bani pe PC scumpe pentru jocuri. Pai tu nici nu pari omul care da multi bani pe încălțăminte,tu din poze pari un om cuminte, care nu prea vrea sa impresioneze pe nimeni, un om modest, la locul lui. E o modă sa se vinde încălțăminte fake, aia originili sunt scumpi și atunci unii unii își i-au fake că nu își permit.

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am luat calculator scump pentru grafica 3 D ca aveam nevoie de puter e de randare, adica dupa ce faci scena cu obiecte, sa o faca calcul gata de vazut cu miscari, texturi cu tot.
Deci nu pentru jocuri.

De ce as vrea sa impresionez? La ce sa ma ajute, cine ma place ca om asa, ma place pentru ce sunt, cum gandesc, cum ma port, la aia nu e nevoie sa impresionez cu nimic.
Numa un fraier vrea sa impresioneze alti fraieri.
Se da mare cu alea, ca nu are altceva de oferit bun.

Si uite asa se imbogatesc unii pe prostia altora.

anonim_4396

Da,tu ești deja un om matur,copiii mai mult au figuri de astea in cap, unii nu toți. Acum depinde, că unii se îmbracă pentru ei, că așa le place lor, nu sa impresioneze pe cineva. Pai pe ăla te poți juca și ultimele jocuri pe detalii ultra. Are specificații wow mă gândesc

Da, are specificatii f bune, l-am luat in ianuarie 2019 cu 3000 de euro.
Proc cu 16 cores AMD Thread ripper, SSD de 500 de giga, HDD de 3 tera, placa video GeForce RTX 2070, e bun.

Lasa ca si oamenii mari au fite, se tot intrec care are mai mult, afiseaza pe FB unde s-au dus ei in calatorie.

anonim_4396

Am văzut! Acum și săracii se dau bogați,postează orice rahatel când mănâncă pe rețelele de socializare,nu era destul că suntem un popor de cocalari și manelisti, pe TikTok sa vezi că nici unul nu se da ceea ce e, toți se dau milionari și bombardieri, până și ciobanii. E un PC bun, sa îl folosești sănătos!

De ex in Germania nu e asa, nu se intrec in a-si arata unul altuia ca au imbracaminte scumpa. Multi iau de la second tot asa "si daca-s f bune, de ce sa dau multi bani pe ele?".

Dau ei bani pe ceva ce chiar face diferenta si e necesar, acolo da.
Adica dai 3000 euro pe un cald in loc de 300, dar cu putere mult mai mare.
Nu dai 3000 pe unu cu aceiasi putere ca ala de 300, doar ca are carcasa mai lux, sau are putin aur pe ea, cam asa ceva.

Dar in general lumea nu se lauda cu eficienta, ci cu, cum arata ceva.