| SerenaAylin a întrebat:

Vreau o bautura, 2-3 care sa ma ajute sa slabesc RAPID! Adica, 1 kg pe zi. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| selysol a răspuns:

Poti sa bei dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa calda in care sa pui niste otet de mere (il gasesti in supermarketuri) sau in loc de otet poti sa storci o lamaie in apa calda happy dar nu te astepta la 1 kg pentru ca e foarte mult pe zi fa sport si ai grija ce mananci evita grasimile dulciurile sucuri acidulate bea multa apa si mananca des si putin baftahappy

11 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

NU POTI ZLABI FARA SPORT! Asta o stim cu totii! Daca vrei sa slabesti cate un kg pe zi trebuie sa faci minim o ora de aerobic si o ora de jogging(alergat). Mimim 3 l de apa. Fara paine.Multe fructe dar nu seara.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Exista? laughing
Fa sport happy.

| Rockart a răspuns:

rolling on the floor Altă "intelectualnică"!

| Derator_Mo_1971 a răspuns:

Nu exista asa ceva! daca vrei sa slabesti tine o dieta si fa sport! altfel nu merge! kilogramele le-ai acumulat in timp; tot in timp vei scapa de ele :-)))

| SerenaAylin explică (pentru Rockart):

Ce inteligent esti! Daca nu stiai exista bauturi specifice dar ma gandeam ca stie cineva sa dau funda!

| Sara2 a răspuns:

Daca vrei sa te ia salvarea direct incearca alca chofa de laon

| Rockart a răspuns (pentru SerenaAylin):

Cum te aştepţi tu să slăbeşti UN KG pe zi doar cu băuturi de genu'? Pune naibii mâna şi fă sport, ce-i aşa greu? Toate vreţi să arătaţi bine prin metode cât mai simple.

Dacă ai alerga o oră pe zi şi-ai face câteva exerciţii pe lângă n-ai avea nevoie de nicio băutură miraculoasă şi nici de diete stupide, dar na... lenea asta.

| georgiana999 a răspuns:

HerbalLife ar fi de folos dar nu te faci s slabesti 1kg pe zi (asta o poti face doar prin,, transpiratie''). Despre herbalLife ce pot sa zic decat ca e cam scump dar poate mai prinzi oferte de reducere HerbalLife-ul inlocuieste o masa de preferat prima masa avand in vedere ca nu prea se mananca dimineata dar ca sa aiba efect trebuie sa bei macar 1 litru de apa pana la a2a masa.In concluzie shakeul asta iti reduce pofta de mancare prin simplul fapt ca e pe baza de tarate iar in contact cu apa ele se umfla eliminand pofta de mancare.

| SerenaAylin explică (pentru Rockart):

Desteptaciunea ta, am scris eu ca in afara de sport? Am scris ca vreau o bautura, care-i problema? Aaahh, data viitoare am sa scriu clar ca sa se inteleaga, "pe langa sport vreau si o bautura". :->~~

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SerenaAylin):

De fapt, da. laughing))))) Ai zis ca vrei o bautura care sa te faca sa slabesti rapid un kg pe zi, nu ai zis nimic de sport deci ciocul mic ca Rockstadt are dreptate.

| Almássy a răspuns (pentru ϟkatεVaηϟ):

Exista,si fara sport(din pacate)