Pai... taie-ti varfurile l 3 saptamana si o sa creasca ceva mai repede.
si daca vrei un rasp rautacios...trage de el
Si eu il vroiam lung... doar ca eu sunt creata si l-am lasat sa creasca, dar tot nu e prea lung pentru ca acum imi sta si mai cret si evident mai scurt... creste greu
asa ca eu ma las de sportul asta si o sa ma tund scurtutz
Il ti desfacut, il piepteni mai mult, am auzit k creste daca-l ti impletit[nu prea cred], il speli des, ...si astepti,...
Poi ai grija de el... spala-l de 3-4 ori pe saptamana... tine-l in coada...si ...alceva nu mai stiu...asta fac si eu ca sa am parul lung
oh si... taieti varfurile cand observi ca se tocesc
Il speli des, il tii impletit sau legat, cand te speli maseaza usor pentru circulatia sangelui, daca ai varfuri despicate ti le tai, fa-ti masti naturale'(am auzit ca e bun uleiul de ricin si cel de masline)...si app nu e bine sa te piepteni mult ca ti-l rupi...si cand dormi tine-l neaparat legat k in timpul somnului te misti si parul se rupe...
Exista un masaj, incerc sa ti-l descriu:cu buricele degetelor misti pielea scalpului fata-spate, apoi lateral.Parul il ingrijesti in modul in care te-ai obisnuit si tai varfurile la 2 luni.In mod normal creste 1-1, 5 cm/luna, vara creste mai repede ca iarna.
Ori extensii daca vrei lung imediat ori il poti lungi in 2 luni daca in fiecare saptamana aplici ulei de ricin...la mine chiar a functionat...plus ca nici nu cade
Daca vrei acum mergi si alungeste-l cosmetologia a evoluat intr-atit ca te poti schimba radical in orice clipa!