anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa incep sa filmez tutoriale pe youtube pentru noi fetele si vreau sa aflu c-am ce teme v-ar interesa mai mult?

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Pe mine m-ar interesa sa vad rutina de dimineata/sera pentu ten si corp. Review-uri cat mai multe a diferitelor produse. De asemena haul-urile sunt foarte utile doarece vedem ce produse noi apar. De asemenea poti face outfit-uri si diverse modele pentu unghii. Si as mai zice si favorite lunii.

9 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Pe mine m-ar interesa mult chestiile cu masti de fata, par facute in casa, mi se par chiar interesante, mult mai interesante ca outfiturile sau unghiile

| Zangetsu a răspuns:

Cum se face sandwich-urile...

| Anka_5986 a răspuns (pentru Zangetsu):

Cred ca fetel stiu cum se face un sandwich elementar.Anume in domeniul fashion ce ar dori fetele sa vada?

| Kasia a răspuns:

Cel mai mult ma intereseaza clipurile cu OOTD sau un clip in care sa ne povestesti despre stilul tau vestimentar si ritualurile tale de ingrijire a tenului, pielii si a parului.sa imi dai te rog linkul canalului tau cand o sa il faci.:*

| Grove1234567890 a răspuns:

Ador intrebarea asta :X Pe mine m-ar interesa:cum sa faci coafuri dragute smug (si pentru scoala), make-upuri, modele usoare dar frumoase pentru unghii, chestii DIY, intretinerea tenului, parului si a corpului :X Imi poti da si mie canalul te rooog puppy dog eyes?

| Anka_5986 a răspuns (pentru Grove1234567890):

Cind incep filmarile la canal va dau linkul pina atunci astept idei despre ce ati dori sa mai vedeti, Apropo sunt din republica Moldova

| Grove1234567890 a răspuns (pentru Anka_5986):

Bine:X abia astept smug Esti cumva incepatoare sau mai ai cateva video-uri? Daca da, as vrea sa le vad si pe acelea :*

| Anka_5986 a răspuns (pentru Grove1234567890):

Sunt incepatoare.Ati dori sa vedeti anume ceva legat de republica Moldova, de Basarabia?

| Luizaaaaaaaaaa a răspuns:

Cum poti sa te faci la par, la unghi,...