Buna!
Pe mine m-ar interesa sa vad rutina de dimineata/sera pentu ten si corp. Review-uri cat mai multe a diferitelor produse. De asemena haul-urile sunt foarte utile doarece vedem ce produse noi apar. De asemenea poti face outfit-uri si diverse modele pentu unghii. Si as mai zice si favorite lunii.
Cel mai mult ma intereseaza clipurile cu OOTD sau un clip in care sa ne povestesti despre stilul tau vestimentar si ritualurile tale de ingrijire a tenului, pielii si a parului.sa imi dai te rog linkul canalului tau cand o sa il faci.:*
Pe mine m-ar interesa mult chestiile cu masti de fata, par facute in casa, mi se par chiar interesante, mult mai interesante ca outfiturile sau unghiile
Ador intrebarea asta :X Pe mine m-ar interesa:cum sa faci coafuri dragute (si pentru scoala), make-upuri, modele usoare dar frumoase pentru unghii, chestii DIY, intretinerea tenului, parului si a corpului :X Imi poti da si mie canalul te rooog ?
Cind incep filmarile la canal va dau linkul pina atunci astept idei despre ce ati dori sa mai vedeti, Apropo sunt din republica Moldova
Bine:X abia astept Esti cumva incepatoare sau mai ai cateva video-uri? Daca da, as vrea sa le vad si pe acelea :*
Sunt incepatoare.Ati dori sa vedeti anume ceva legat de republica Moldova, de Basarabia?