Dar de ce vrei sa te tunzi Ai un par multe fete si-ar dori sa aiba parul tau daca nu iti place cum iti sta roaga`i pe ai tai sa iti ia o presa de intins paru..Si daca te tunzi fa-ti ceva ce sa nu regreti ca asa am facut eu m-am tuns scurt si acum il am pana la umeri si astept sa imi creasca Si inca ceva daca nu esti sigura cum vrei sa te tunzi du-te la un salonu unde este un hairstylist si atunci o sa iti zic el cu ce iti sta bine
Aceeas problema am si eu.numai ca la mine se onduleaza mereu putin mai mult. am auzit ca parul taiat drept, fara modele (in V sau mai stiu eu cum) avantajaza cel mai mult.dar tu ai fata ovala deci din punctul meu de vedere ti-ar sta bine si bob ca nu il ai chiar asa de ondulat sa nu iti stea in nici o directie
Tunde te o parte mai scurta, si una mai lunga, parul meu este exact ca al tau, si acum imi sta dreptttt:X:X:X
M-am gandit si eu la ceva foarte drept, dar mi se pare plictisitor. As vrea ceva foarte filat si suvitat mult, in fire razlete.
Dc vrei sa te tunzi? daca zici ca bob ai fost nu stiu ce te-ar peinde poate scurt in spate si doua suvite mai lungi in fata iar in spate iti faci tepi ma rog nu stiu daca iti place asteapta sa iti mai creasca iar apoi il poti tunde in scari daca doresti daca nu aranjeaza-ti un pic varfurile
Eh, de fapt e o cenzura by me. Nu vroiamsa se gaseasca vreun destept care sa inceapa sa-mi zica chestii in genul "fata de curva" "urata ca o vaca" cum am vazut ca zic userii TPU.
Nu am gasit tunsoarea asa cum mi-as fi dorit dar seamana bine cu asta tepii ti faci tu acasa e foarte tare am o colega tunsa astfel : http://www.tunsori-noi.com/......n_Full.jpg
Pai mai pufi1999....iti recomand sa te tunzi doar din varfuri! parul tau e frumos asa cum e.
Doar varfurie mai trebuie buie putin tunse.
NadyPorahy întreabă: