Ai dat masurile, acum astepti masculul sa vedem cine se baga.Ai dat si masura la picioare, e bun, masuratori complete Cred ca M ar fi bun.
Acum sa vedem cine cumpara hanorac si blugi, Uite poza mea, spune sa iti cumpere un hanorac genul asta
Relian inutil ca de obicei. Fiecare site are tabel de mărimi te uiți acolo că nu sunt universale
La jeans nu e doar L M S, mai e și cu L și W așa că cel mai frumos ar fi să faci mișcare până la un mall și să-i incerci
Tui ce zici?
Blugii îi probezi inainte sa i cumperi intrucît numerele nu corespund la fel ca si pantofii, daca i comanzi online blugii risti sa ti fie mici si te complici cu returul, dar asa mergi tu fizic in magazin daca ai certificat verde covid si probezi acolo modelele lor, sau in piață au la tarabe blugi superbi.Esti fată?
Nu il am, costa 80$,nu dau atatia bani pe o haina,mai ales hanorac. Daca o sa mai lase aia din pret poate,dar ma gandeam ca nu o sa port,cum sa iesi cu ala pe strada Am vazut doara,am aratat si la altii,la toti au placut,dar nu stiu daca ar fi sa iau. Poate daca as folosi haine de astea cu desene,cu inscrisuri poate,Eu nu sufar nici iconitele alea micute.
Is mai multe modele de astea de hanorace,cu tot felul de desene,au si tricouri,si panataloni scurti,ce mai aveau? Tricoul polo,adica cu guler,tricou la baza gatului,bluza cu maneci si etc.
Dar am vazut ca fac si chinezii acum aia cum vad ceva hop si ei copie, baga la vanzare.
Asta e facut de o firma americana, e bumbac materialul, dar nu am luat.
Dar poate o sa iau, are si cu fermoar.
Am intrebat pentru ca am vazut reclama pe undeva si eram curios daca arata ca in poze. Multumesc pentru info
Da arfata ca in poze, dar sa vezi sa spuna din ce materiale is facute, bumbac, sau alte alea.Asta ce se vinde pe aici e din bumbac 80% cu 20 % sintetitic.
Am vazuyt si eu reclame de la chinezi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: