anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar un parfum care sa tina macar cateva ore.am incercat multe de la avon, oriflame. tin 2-3 dupa care mirosul dispare.va rog spuneti-mi si mie niste parfumuri pana in 100 lei. dar sa aiba si un miros placut.

Răspuns Câştigător
| crisS a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa-ti iei un parfum skuphappy si eu am fost in situatia ta si am decis sa imi cumpar un parfum de firma BVL si chiar nu am fost incantata dupa ce am dat 5 milioane pe el (la'm luat de la reprezentanta sa nu fie dina'ala...) asa si acelasi rezultat tinea vreo 2 ore( nici atat si...)

acum folosesc Celine Dion si sunt f multumita are un miros super aste la un pret foarte bun (35 ron)adica 350 de mii de lei
si tine mai mult ca celelalte

happy

39 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Parfumurile BU au miros f puternic si persistent.
De asemenea parfumurile de la Yves Roche (nu cele din magazine din mall-uri ci alea comandate prin posta) au un miros extraordinar si tine mult (Comme un Evidence, Ming Shu, Ode au revere etc.).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ia-ti parfumuri de la Lancome (Poeme, Miracle), costa cam un milion 50 de ml, dar pe pielea mea tin si 18 ore (daca nu fac dus) si se simt vag si dupa dus.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Marga... Parca erai din timisoara... Eu am gasit acolo parfumuri vrac ce isi tineau mirosul cam minim 6 ore (dar depinde de ph-ul pielii). Astea le-am gasit in bega... La etajul 1 sau 2... Nu e mai mult de 50 ron 52 ml de parfum... Si miros ca unele parfumuri de firma. Si mai este un magazin... Sau cel putin era... In Terra... Aveau tot felul' de parfumuri din europa/franta... care miroseau foarte fain si erau foarte ieftine...

| CrucifiedCountess a răspuns:

Eu am touch of pink-lacoste...costa 60 ron.nu e original. dar ma tine 3ore sigur...

| dumiali1998 a răspuns:

Deci este un parfum pe care ti-l pot lua ieftin...la 60 de lei se numeseste passion dance.este super bun.pe mine ma tine la birou pana seara. vrei sa iti iau.ca eu il iau din germania

| ionnik a răspuns:

Guerlainwinking e mai scump dar merita happy rezista mult happy

| Raluca_7548 a răspuns:

Pai..uite..eu am un Jean Paul Gaultier-Just Madame si persista vreo 4 ore..sincer..sau Gucci Rash2.

| bubukid a răspuns:

Mmm...pana in 100 lei.pai mai bine incearca unu mai scump si fi sigura ca ala te tine toata ziua...chiar mai mult...si nu trebuie sa te dai exagerat de mult...decat de 2 ori pe gat si ATAT
iti recomand ce folosesc eu:
Bvlgari omnia
Gucci rush-asta chiar tine
cK-in 2 u...
parfumurile care tin...sunt alea tari.nu toate prostiile de la oriflame si avon. sau incearca un addidas portocaliu si roz.si alea tin

| steff a răspuns:

Eu folosesc produse Federico Mahora.Parfumurile nu sunt mai scumpe de 70 RON.Si toate sunt originale. Daca esti interesata uite id-ul unui amic de-al meu care se ocupa cu vanzarea florin_badic
Pa, Pa!

| urbanghost a răspuns:

Pacco Rabbane XS! Miroase foarte frumos si tine foarte mult...

| craciunitza_7057 a răspuns:

Pe mine persista toata ziua avonurile si oriflamurile la fel ca cele de firma, cauta ape de parfum in loc de cele de toaleta si amway are parfumuri f persistente in jur de 140 de lei sau britney spreas-gama fantasy-mult prea persistenta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Foloseste parfumurile de la Federico Mahora, sunt foarte bune.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii cum se spune: "gratis nu exista, ieftin nu rezista". Nu e o zicala despre parfumuri dar merge si aici. Fa niste economii si ia-ti un parfum original. Sigur mirosul va persista, uneori chiar si dupa ce te speli.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai sincer cel care te tine este gucci rush.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vand eu parfumuri de firma la preturi ff bune!winking daca t int. clau_hnp91 tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi pl f mult parfumurile de la YV. cel mai fain si intr-adevar persista de dim si pana seara este comme u7ne evidence...are un miros divin! se merita, 50 ml apa de parfum:105 leibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am eu parfumuri la 15, 50euro cam 63ron la 50 ml. garantez ca tine mai mult de 6 ore. ID-mess: popa_florin2001 (parfumurile sunt licentiate dupa marile brenduri nu au acelasi ambalaj dar continutu si mirosu e identic)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca parfumurile de la fm group. daca te intereseaza suna-ma la 0743962252

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Versace red jeans! il am de vanzare la 110 ron! nou, original! ma gasesti yves_rocher_originals@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te intereseaza am eu parfumuri, nu sunt originale(nu au sticlutele originale). sunt produse din germania de aceeasi firma ce le produce pe acelea originale, firma se numeste DROM, dac vrei poti controla.astept tel la 0753833939

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parfumuri de dama am si eu la 50 de ron, din toate categoriile, nu sunt originale, dar mirosul lor pesista toata ziua, si sunt 50 ron, in mare parte la 100ml, copii fidele ale celor originale, atat la aspect cat si la miros. Sunati la 0728954956

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Www.parfumurionline.cabanova.ro parfumuri originale la preturi reduse, preturile sunt negociabile, calitate garantata! 0761828722

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei te ajut eu ca am parfumuri originale 100% la 120 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-ti pot oferi, este posibilitatea de a testa(mostre), parfumurile frantuzesti ale unei f. cunoscute corporatii; daca esti in Bucuresti, contacteaza-ma: ulysse_crs@yahoo.com.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine este interesat(a) de un parfum accesibil fiecarui buzunar dar persistent ii pot sta la dispozitie cu o lista de peste 100 parfumuri cunoscute la un pret de numai 10 lei - flacon 20ml si 20 lei - flacon 50 ml, toti clientii mei au fost multumiti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am eu ce parfumuri vrei la preturi f accesibile...intra pe www.comina.cabanova.ro ai de unde sa iti alegi + haine si alte produse. daca te hotarasti apesi p comanda si lasi datele, eu t voi contacta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parfumurile Mio Dolce Vita sunt de o calitate socanta, incercati, si eu am intrebat cat tin, mi sa raspuns 3 zile, am fost foarte ofensata, trea tin si miros frumos sunt unice mi s-a zis ca valoarea pe piata este peste 100 euro dar sunt la pret de prodcator si costa doar 100 roni, credeti-ma merita 300 sigur, se pot comanda la adresa mi-a.dolcevita@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca parfumurile Ulric de Varens si Jeanne Arthes - sunt orginale, ieftine si foarte bune. Le gasesti aici: www.esentialcare.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai sa gasesti pana in 100 ron un parfum care sa tina si mult si sa fie si de calitate, daca vrei un parfum care sa miroasa bine care sa persiste si oriunde te duci sa te intrebe lumea cu ce te-ai dat incearca La Prairie Silver Rain nu vei regasii mirosul lui la nici un alt parfum dar asta te costa e 540 Ron de 50 ml e parfumul meu de suflet, mai poti incerca de la Armani Code si Idole, Coco Mademoiselle, Victor & Rolf Flower Bomb, Elien de la Thierry Mugler dar un parfum contrafacut nu poti niciodata sa-l compari cu unu original... iubesc parfumurile cheltuiesc multi bani pe ele dar se merita, ca si cu fardurile pana nu incerci nu ai cum sa stii ...nu poti compara un fond de ten de la dior cu unu de la avon dar pana nu incerci nu ai de unde sa stii cum, iar parfumurile de la BVL sunt foarte suave dar mirosurile lor nu il regasesti intr-un parfum de 50 de lei, eu una nu sunt fan BVL cu toate ca cred ca am un parfum de la ei nu este pe gustul meu pentru ca mie i-mi plac parfumurile tari in general cu personalita