Nu trebuie neaparat sa-ti iei un parfum skup si eu am fost in situatia ta si am decis sa imi cumpar un parfum de firma BVL si chiar nu am fost incantata dupa ce am dat 5 milioane pe el (la'm luat de la reprezentanta sa nu fie dina'ala...) asa si acelasi rezultat tinea vreo 2 ore( nici atat si...)
acum folosesc Celine Dion si sunt f multumita are un miros super aste la un pret foarte bun (35 ron)adica 350 de mii de lei
si tine mai mult ca celelalte
Mmm...pana in 100 lei.pai mai bine incearca unu mai scump si fi sigura ca ala te tine toata ziua...chiar mai mult...si nu trebuie sa te dai exagerat de mult...decat de 2 ori pe gat si ATAT
iti recomand ce folosesc eu:
Bvlgari omnia
Gucci rush-asta chiar tine
cK-in 2 u...
parfumurile care tin...sunt alea tari.nu toate prostiile de la oriflame si avon. sau incearca un addidas portocaliu si roz.si alea tin
Eu am touch of pink-lacoste...costa 60 ron.nu e original. dar ma tine 3ore sigur...
Parfumurile BU au miros f puternic si persistent.
De asemenea parfumurile de la Yves Roche (nu cele din magazine din mall-uri ci alea comandate prin posta) au un miros extraordinar si tine mult (Comme un Evidence, Ming Shu, Ode au revere etc.).
Marga... Parca erai din timisoara... Eu am gasit acolo parfumuri vrac ce isi tineau mirosul cam minim 6 ore (dar depinde de ph-ul pielii). Astea le-am gasit in bega... La etajul 1 sau 2... Nu e mai mult de 50 ron 52 ml de parfum... Si miros ca unele parfumuri de firma. Si mai este un magazin... Sau cel putin era... In Terra... Aveau tot felul' de parfumuri din europa/franta... care miroseau foarte fain si erau foarte ieftine...
Ia-ti parfumuri de la Lancome (Poeme, Miracle), costa cam un milion 50 de ml, dar pe pielea mea tin si 18 ore (daca nu fac dus) si se simt vag si dupa dus.
Pai..uite..eu am un Jean Paul Gaultier-Just Madame si persista vreo 4 ore..sincer..sau Gucci Rash2.
Eu folosesc produse Federico Mahora.Parfumurile nu sunt mai scumpe de 70 RON.Si toate sunt originale. Daca esti interesata uite id-ul unui amic de-al meu care se ocupa cu vanzarea florin_badic
Pa, Pa!
Daca tot spui ca ai folosit parfumuri de la avon-oriflame....ai incercat today tomorow always?(cel galben si patrat)
ps:depinde si de PH pielii..pwp
Un parfum care te tine dar nu te incadrezi in buget este armani code (cel mov) persista foarte mult...eu am fost super multumita de el...pwp
Parfumuri de cea mai buna calitate la super preturi. Daca ai folosit parfumuri originale: Chanel, Poem, etc., poti sa faci diferenta la calitate si la pret. Contacteaza-ma la e-mail menuet. dc@gmail.com
Www.parfumurionline.cabanova.ro parfumuri originale la preturi reduse, preturile sunt negociabile, calitate garantata! 0761828722
Salut...am parfumuri originale...la 20 de euro. daca te intereseaza ai id de mess Kissofdragon_86
Cine este interesat(a) de un parfum accesibil fiecarui buzunar dar persistent ii pot sta la dispozitie cu o lista de peste 100 parfumuri cunoscute la un pret de numai 10 lei - flacon 20ml si 20 lei - flacon 50 ml, toti clientii mei au fost multumiti.
Pe mine persista toata ziua avonurile si oriflamurile la fel ca cele de firma, cauta ape de parfum in loc de cele de toaleta si amway are parfumuri f persistente in jur de 140 de lei sau britney spreas-gama fantasy-mult prea persistenta
Am eu ce parfumuri vrei la preturi f accesibile...intra pe www.comina.cabanova.ro ai de unde sa iti alegi + haine si alte produse. daca te hotarasti apesi p comanda si lasi datele, eu t voi contacta.
Parfumurile Mio Dolce Vita sunt de o calitate socanta, incercati, si eu am intrebat cat tin, mi sa raspuns 3 zile, am fost foarte ofensata, trea tin si miros frumos sunt unice mi s-a zis ca valoarea pe piata este peste 100 euro dar sunt la pret de prodcator si costa doar 100 roni, credeti-ma merita 300 sigur, se pot comanda la adresa mi-a.dolcevita@yahoo.com