anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar un parfum care sa tina macar cateva ore.am incercat multe de la avon, oriflame. tin 2-3 dupa care mirosul dispare.va rog spuneti-mi si mie niste parfumuri pana in 100 lei. dar sa aiba si un miros placut.

Răspuns Câştigător
| crisS a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa-ti iei un parfum skuphappy si eu am fost in situatia ta si am decis sa imi cumpar un parfum de firma BVL si chiar nu am fost incantata dupa ce am dat 5 milioane pe el (la'm luat de la reprezentanta sa nu fie dina'ala...) asa si acelasi rezultat tinea vreo 2 ore( nici atat si...)

acum folosesc Celine Dion si sunt f multumita are un miros super aste la un pret foarte bun (35 ron)adica 350 de mii de lei
si tine mai mult ca celelalte

happy

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca parfumurile Ulric de Varens si Jeanne Arthes - sunt orginale, ieftine si foarte bune. Le gasesti aici: www.esentialcare.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai sa gasesti pana in 100 ron un parfum care sa tina si mult si sa fie si de calitate, daca vrei un parfum care sa miroasa bine care sa persiste si oriunde te duci sa te intrebe lumea cu ce te-ai dat incearca La Prairie Silver Rain nu vei regasii mirosul lui la nici un alt parfum dar asta te costa e 540 Ron de 50 ml e parfumul meu de suflet, mai poti incerca de la Armani Code si Idole, Coco Mademoiselle, Victor & Rolf Flower Bomb, Elien de la Thierry Mugler dar un parfum contrafacut nu poti niciodata sa-l compari cu unu original... iubesc parfumurile cheltuiesc multi bani pe ele dar se merita, ca si cu fardurile pana nu incerci nu ai cum sa stii ...nu poti compara un fond de ten de la dior cu unu de la avon dar pana nu incerci nu ai de unde sa stii cum, iar parfumurile de la BVL sunt foarte suave dar mirosurile lor nu il regasesti intr-un parfum de 50 de lei, eu una nu sunt fan BVL cu toate ca cred ca am un parfum de la ei nu este pe gustul meu pentru ca mie i-mi plac parfumurile tari in general cu personalita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unde poti fi gasit/a? Contacteaza-ma la e-mail: flr_albastra@yahoo.com

| ruleta a răspuns:

Am niste parfumuri noi care tin destul de mult zic eu ca 12 ore daca vrei dai ad adu_alex1992 si am parfumuri pentru femei si pentru barbati orice model gucii chanel no5 versace dg armani orice vb pe mess pentru mai multe informatii

| liviubytza a răspuns:

Buna.trimite un email la adresa mea bitza_depravatu@yahoo.com si am sa iti dau eu parfum care sa persiste 8 ore la un pret de numai 70 ron...sunt parfumuri frantuzesti...cu incredere acceseaza adresa mea de email

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vand replici orice parfum 50 lei. dragos_dgn@yahoo.com

| dumiali1998 a răspuns:

Deci este un parfum pe care ti-l pot lua ieftin...la 60 de lei se numeseste passion dance.este super bun.pe mine ma tine la birou pana seara. vrei sa iti iau.ca eu il iau din germania

| gloria_1375 a răspuns:

Eu iti recomand parfumurile Refan. In prezent in Romania sunt peste 13000 de consumatori si distribuitori. Detalii http://refanromania.wordpress.com

| Lorodana a răspuns:

Uite aici o lista intreaga de parfumuri care le tine mirosul si costa pana in 100 lei
http://www.parfumela.ro/parfumuri-tester/dama.html