Buna! si eu mi-am dat alte 2 gauri in urechea stanga, prima fara sa afle ai mei [ au zis ca decat sa-mi dau singura mai bine merg cu ei la salon, m-au tinut cu replica asta juma` de an asa ca am facut-o singura] si peste 2 zile a vazut mama ceva si si-a dat seama ca era un cercel si s-a prins ca mi-am dat gaura. supararea a tinut-o 2 zile pentru ca " puteam sa fac vreo infectie" ...adevarul asta e, dar dupa ce mi-am dat-o nu mi-a zis decat daca vreau sa il dau jos, sa se astupe si sa merg cu ea la salon sa-mi faca una dreapta, ca aia pe care am facut-o eu e stramba rau. am zis nu. la a 2a gaura... i-am zis eu inainte sa ajunga acasa si a zis ca nu-s sanatoasa la cap. asa ca decat sa-ti faci fara stirea lor, mai bine lasa, ca tot afla. incearca sa-i iei cu binisoru, sa le zici ca vrei si tu pentru ca iti place, faci un targ cu ei si le zici: uite fac asta si asta pentru x timp daca ma lasati. eu asa am facut cu placa si a mers. si totusi, depinde unde vrei sa-ti faci: daca iti dai langa prima gaura pe care o avem majoritatea fetelor, atunci s-ar putea sa se observe, ca la mine. daca o dai sus, in cartilaju nu cred ca se vede asa rau. lasati parul desprins sau prindeti-l in coada, lasati o suvita mai groasa de par libera, in partea din fata, si dupa ce ti-ai prins parul in coada, iei suvita si iti ascunzi urechea cu ea; dupa ce ai potrivit-o sa stea bine ti-o prinzi cu o clama, ai grija sa fie bine prinsa! sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. bafta!:*
Iti spun sa iti prinzi parul? Pai, cum vine asta? Cred ca e libertatea ta sa alegi ce sa faci cu el. Cat despre pierce...nu stiu ce sa zic: ori ii convingi ori gandeste-te daca asta vrei sa faci, de fapt. E destul de dificil de intretinut mai apoi zona respectiva.
Dar de ce sa nu te lase? aproape toate fetele au gauri in urechi. sau te referi la a 2a gaura?
daca nu te lasa poti purta cercei cu clips. oricum, nu-ti recomand sa-ti faci fara stirea lor, mai devreme sau mai tarziu vor afla.
Aiurea
Eu sunt baiat
Si am 2 cercei in o ureche'
A 2 gaura am dat-o fara sa stie ei 8-)
De fapt tata na stiut
Mama stiada nu eu zis nimic
In fine fa ce vrei
La mine deja a trecut mai bine de 2 ani de la prima gaura'
Si 1 an de la a 2=) 1 jumate aproape
Si sunt baiat
P. S CERCEI sunt in stangasa nu va aud
Oricum ar fi, cercei de body piercing gasesti pe www.getwild.ro. Eu de acolo mi-am luat data trecuta.
Ii convingi!
incerci sa vb cu parintele cu care crezi ca te intelegi mai bine! II expui problema cu calm si il rogi sa te ajute; adica sa-l convinga pe celalalt
Plus ca piercing in ureche nu o chestie asa radicala (in sensul ca daca te plictisesti nu mai porti cercelul si gaura se astupa si nici nu ramai cu cicatrice!)