anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa mi ingras picioarele cum pot? Nu pot merge la sala Si nu pot lua pastile sau etc? Ajutorrr

20 răspunsuri:
| LittlePoppy a răspuns:

Pastilele nu-ti ingrasa picioarele.
Pentru dezvoltarea picioarelor poti face inot. Sau si mai bine, alergari, mult mers pe jos. Poti sa urci cateva etaje pe scari de mai multe ori pe zi.

| Frank51 a răspuns:

Încearcă acid hialuronic injectabil.

Răspuns utilizator avertizat
| HUAWEHUAWE a răspuns:

Fa definire usoara, exercitii super usoara acasa si exagerat de multe repetari pana cand simti ca te umflii.
se vor face mari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru HUAWEHUAWE):

Ce exerciții îmi recomanzi? (Sa nu ridic greutăți)

| HUAWEHUAWE a răspuns (pentru anonim_4396):

Cauti pe internet exercitii pentru picioare acasa si care ti se pare ca nu e greu doar necesita sa-l faci, il faci de 1000-2000 ori ...in cateva saptamani te umflii

| haileewatson a răspuns:

Doar daca faci sala poti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru haileewatson):

Nu pot face

| haileewatson a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce?

anonim_4396

N am o sala în apropiere

| haileewatson a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci iti comanzi gantere si o bara de pe decathlon.ro si faci sport acasa! Muschii picioarelor cresc doar prin sport, nu exista vraji sau pastile sau ce naiba ti-ai dori tu laughing) Exista milioane de workout-uri pe Youtube. Trebuie doar sa vrei.

anonim_4396

Îmi poți trimite un link eu nu am prea găsit

| darrio2007 a răspuns:

Din comentariile tale cam reiese ca vrei sa faci asta fara nici un mic efort.
In cazul tau, recomand Photoshop.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca vrei sa-ti ingosi si sa intaresti pcioarele, atunci fa drumetii si alergare de teren denivelat, cat mai mult (peste 5km zilnic).
Inscrie-te la un club de orientare turistica sau cupleaza-te la un grup de turisti care fac drumetii multe!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Eu am auzit că dacă alergi slăbești

Bula
| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, pierzi grasime si intaresti muschii picioarelor.

| RAY a răspuns:

Ia creatina si te vei umfla peste tot sau consuma sare si nu prea multa apa incat sa retina organismul apa

| Violleta2022 a răspuns:

La 13 anisori nu ai nevoie nici de pastile si nici de sala, doar de mai multa mancare si sa faci un sport in care folosesti picioarele (alergat, inot, baschet, atletism).

| Mosotti a răspuns:

Mananca mai mult si o sa te mai si ingrasi si la picioare in caz ca esti fata, ca daca esti baiat e posibil sa faci burta si sa ramana picioarele tot subtiri.
Depinde ce tip de ingrasare ai, tip para adica tip femeiesc, sau tip mar adica barbatesc.
Daca ai tip para, e ok, ingrasare va avea loc uniform inclusiv pe picioare, daca ei tip mar, nu e bine.

Eu de ex am tip de ingrasare femeiesc, ma ingras uniform, nu fac burta, ma ingras si la picioare.