Poi si eu vroiam tunsoare emo...acum st tunsa filat... poti sa-ti iei din par si sa-l pui pe o parte cu putin gel si placa de par obtii exact ceva emo... mie profi nu-mi zic nimic!
Eu as vrea o tunsoare scene. i-am aratat mamei poze a zis ca e ok... dar nu stiu cum sa ii zic la coafeza). ca daca ma duc si zic vreau tunsore emo... s-ar putea sa zica ca am tampit. deci cine imi zice si mie ce sa ii zic la coafeza?. daca ii zic ca il vreau filat si cu breton intr-o parte si ii mai duc si o poza e ok?
Dar daca mama ta nu o sa fie de acord cu o asa tunsoare si nu o sa-ti dea bani atunci am eu solutia: ai nevoie de cateva minute pe zi pentru a-ti asigura un venit suplimentar intra aici te inregistrezi si incepi sa aduni bani www. neobux. com/? rh=416376696C613933. Pentru orice nelamurire www. acvila33.blogspot. com **** www. 132000.hi5.com.**** (scapa de spatii si obt linkul)
Si eu vreau sa ma tund.Am parul destul de lug... vreau sa ma tund intr-un fel sa am volum sus cu breton intr-o parte... dar nu stiu cum sa ii zic celei care ma tunde:d poate aveti voi sugestii uitati`va pe hi5 http://deutza-andrutza.hi5.com ziceti`mi cam cum mi-ar sta bine:d mersi:d
Eu nici nu-i zic mamei cand ma tund si cum
e treaba mea.ma duc la coafor si gata-mama decat imi da banii
despre profesori. ce poate sa-ti faca? te bat la cap catva timp si dupa aia gata.altceva ce poate sa se intample?
oricum nu-i treaba profesorilor cum te tunzi uh
si mie tot imi zicea aia de geografie ca daca numi dau parul din ochi sa nu vorbesc cu ea......si am tacut am tacut.pana mi-a zis sa vorbesc cat vreau.asa ca eu zic sa te tunzi cum vrei