| BeYou_2166 a întrebat:

Vreau si eu tunsoare emo... dar mi-e foarte greu sa ma hotarasc. mi-e teama de ce o sa zica profesorii...sau chiar mama...eu i-am spus ca vreau filat...si a crezut...Acum mi-e teama sa fac acest pas... ce spuneti? Imi puteti da vreun sfat?happy

Răspuns Câştigător
| andrada005 a răspuns:

Poi si eu vroiam tunsoare emo...acum st tunsa filat... poti sa-ti iei din par si sa-l pui pe o parte cu putin gel si placa de par obtii exact ceva emo... mie profi nu-mi zic nimic!

83 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imp e sa te simti uh bine nu cont ca spn ceilalti BE EMO dk asa vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt tunsa hmm stil emo. prima data m-am temut d reactia profesorilor
profesorii nu mi-au zis nimic

deci daca vrei fa-ti o tunsoare emo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vroiam sa ma tund in stil emo, dar la fel ca si tine imi e frica ce vor spune profesori si de mama... dar poti incerca daca ai tai nu sunt exigenti si severi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o sa conteze tot timpul parerea altora atunci nu o sa faci nimic nikiodata, asculta-ma fai ce simti ce vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti faci coafura cum vrei tu. dar nu prea strident. daca tu crezi ca iti sta bine. dar trebuie sa mai asculti si de sfaturile parintilorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu em vrut ca sa ma tund in stil emo si m-am tuns fara stirea parintilor si cand am ajuns acasa nu lea convenit dar nu mai aveau ce sa imi spuna ca deja ma tunsesem asa ca tunde te iar p profi dai dracului ce te intereseaza p tine d ei tot ce conteaza este ca sa iti plac tie si sa te simti binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am facut o schimbare peste noapte si nu le-am spus nimic ca vreau sa ma tund sau alte chestii pur si simplu le-am cerut bani si m-am dus cand am venit acasa deja tunsa nu mai aveau ce sa comenteze si pana la urma e parul tau si viata ta parintii tai ti-au dat viata ca sa traiesti si sa iti construiesti tu propriul stil de viata... e viata ta nu a lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am parul mai jos de umeri si sunt putin bruneta si vreau o tunsoare emoo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi plac tunsorile emo...si eu st tunsa asa si nu mi au zis nik.asa ca tunde te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am nevoie de ajutor.si eu vreau o tunsoare Emo. dar nu stiu care mi s'ar potrivi.sadsadsi nu stiu cum sa ii spun doamnei de la salon sa imi faca tipul de tunsoare pe care il vreau.HELP!
Pliss!:X:X
TnX.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea fa ce crezi ca iti sta in caracter daca crezi cati sta bine tu alegi nu cei din jur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta o poza pe net cu o fata care are par intr-o parte, dar sa nu fie zburlit, roz, verde sau mai stiu eu ce. ceva intr-o parte si simplu. a mei tot imi spun sa nu-mi mai pun parul asa ca nu se poarta dar le-am aratat poze de pe net sau poze cu prietenele mele si au acceptat. si porfii nu zic chiar nimic... si mai am si suvite albastre laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as spune sa te tunzi bob si sa-ti dai parul peste ochi:-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita nu-i baga in seama a fost alegerea ta te felicit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mei depinde de parinti. happy de ex ai mei mi-or zis ca mi-ar sta bine. si daca au ceva in potriva bretonului spune-le ca il vei prinde cu o agrafawinking...happy bafta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu iti face griji si mie imi era teama la inceput desi nu sunt emo imi place foarte mult stilul mai ales tunsorile lor love struck spune-i mamei tale cum vrei sa te tunzii iar daca e genu care se supara repede incerk sa o faci sa inteleaga asa i-am facut si eu mamei mele big grin laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

May conteaza ce zic profii...:-J arata cum vr u sa arataty si nu lasa pe nimeni sati stea in cale iar parintilor spune-le ca esti in pas cum modawinking

| DeeDee_1261 a răspuns:

Da si eu eram la fel aveam foarte mare fica de profesorii. dar mi-am luat inima in dinti si mi-am facut o tunsoare stil emo. daca vrei ma poti gasi si pe id-ul dydycool56

| Ge0 a răspuns:

Lasa-i pe profesori.le trece lor.si eu am inceput sa-mi port parul pe ochi.si m.au intrebat multi profesori ce`i cu freza aia pe capu meu.da m.am obisnuit.au vazut ca eu asa mi.l tin in continuu.si m.au lasat in pace.nu mi.au mai zis nimic...si uite ca am trecut peste.iar parinti nici nu ma vad cand ies cu parul asa.in casa mi.l prind si nu isi dau seama.dar cand ies mi.l fac.asa ca nu te teme.eu zic ca ar fi ok.te sustin.winking

| tudorcutaru a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa ma asculti pentru ca eu sunt intr-un anturaj numai de EMO intelegi? si de aia iti recomand
daca vrei sa-ti faci o tunsoare de EMO este cel mai bine satio faca chiar un EMO pup to youhappy

| n3bun3l a răspuns:

Poi spune-le ca asa e la moda si vrei sa fii in pas cu ceilaltihappybig grin

| n3bun3l a răspuns:

Poi spune-le a lor tai ca asa e moda si vrei si u sa fii in pas cu moda totus ar trebui sa mai arati pe cineva care are o tunsoare emo.sau sa cauti poze p netbig grin

| pinck a răspuns:

Buna.nu conteaza ce spune lumea de tunsoarea ta tie trebuie saty placa