Poi si eu vroiam tunsoare emo...acum st tunsa filat... poti sa-ti iei din par si sa-l pui pe o parte cu putin gel si placa de par obtii exact ceva emo... mie profi nu-mi zic nimic!
Si eu em vrut ca sa ma tund in stil emo si m-am tuns fara stirea parintilor si cand am ajuns acasa nu lea convenit dar nu mai aveau ce sa imi spuna ca deja ma tunsesem asa ca tunde te iar p profi dai dracului ce te intereseaza p tine d ei tot ce conteaza este ca sa iti plac tie si sa te simti bine
Eu mi-am facut o schimbare peste noapte si nu le-am spus nimic ca vreau sa ma tund sau alte chestii pur si simplu le-am cerut bani si m-am dus cand am venit acasa deja tunsa nu mai aveau ce sa comenteze si pana la urma e parul tau si viata ta parintii tai ti-au dat viata ca sa traiesti si sa iti construiesti tu propriul stil de viata... e viata ta nu a lor
Cauta o poza pe net cu o fata care are par intr-o parte, dar sa nu fie zburlit, roz, verde sau mai stiu eu ce. ceva intr-o parte si simplu. a mei tot imi spun sa nu-mi mai pun parul asa ca nu se poarta dar le-am aratat poze de pe net sau poze cu prietenele mele si au acceptat. si porfii nu zic chiar nimic... si mai am si suvite albastre )
Da si eu eram la fel aveam foarte mare fica de profesorii. dar mi-am luat inima in dinti si mi-am facut o tunsoare stil emo. daca vrei ma poti gasi si pe id-ul dydycool56
Lasa-i pe profesori.le trece lor.si eu am inceput sa-mi port parul pe ochi.si m.au intrebat multi profesori ce`i cu freza aia pe capu meu.da m.am obisnuit.au vazut ca eu asa mi.l tin in continuu.si m.au lasat in pace.nu mi.au mai zis nimic...si uite ca am trecut peste.iar parinti nici nu ma vad cand ies cu parul asa.in casa mi.l prind si nu isi dau seama.dar cand ies mi.l fac.asa ca nu te teme.eu zic ca ar fi ok.te sustin.
Tot ce trebuie sa faci este sa ma asculti pentru ca eu sunt intr-un anturaj numai de EMO intelegi? si de aia iti recomand
daca vrei sa-ti faci o tunsoare de EMO este cel mai bine satio faca chiar un EMO pup to you
Poi spune-le a lor tai ca asa e moda si vrei si u sa fii in pas cu moda totus ar trebui sa mai arati pe cineva care are o tunsoare emo.sau sa cauti poze p net
NadyPorahy întreabă: