1. Iti spun pentru a mia oara: fiecare zi cu tine este extraordinara!; x
2. Decât să le dau satisfactie.
Celor ce vor sa mă vadă căzând!
Mai bine. Mă dărâm singură;]
Si o să cad râzând! =]
3. # Stiu ca nu sunt singură chiar si atunci când sunt! =]
4. # Durerea te'a maturizat, te'a pus pe gânduri! Te'a invăţat să citesti printre zâmbete şi rânduri!
5. Poate acum nu ai chef nici să o bagi în seamă! Dar dacă mâine dispare, ai să vezi ce mult înseamnă.
6. # Ea nu e O păpuşică s.o manevrezi cum vrei Vezi că fata asta mică are în cap o mie de idei.
7. Eu si Tu?! Neah. Eu si atat!
8. Zambete`n excess! Nu am nici un motiv serios de stress!
9. Traieste clipa! xD
10. Uita`mă! Eu asta am să incerc sa fac!
11. Rămai cu ea.Eu merg pe drumul meu. Al tău?! Scumpule, e in celălalt sens.
12. Şi mă gândesc la ce nu e permis. La ce e interzis. La ce eu numesc : vis !
13. Am invăţat să suport, viaţa e grea. Dar nu suport un trădător. Asta-i boala mea.
14. Un prieten adevărat crede în tine atunci când tu ai renunţat să mai speri.
15. Un prieten vede tristeţea din ochii tăi, în timp ce ceilalti se lasă păcăliţi de zâmbetul tău.
16. El: Care e visul tău?
Ea: Să mă sărute cineva sub ploaie. ♥ Al tău?
El: Să inceapă să plouă! ♥
17. Sunt unele persoane care-mi rămân mereu în suflet, oricat ar greşii`.
18. Te doare când vezi ca nu-mi pasă.Şi îti zic mereu "Numai Contează, Lasă"!
19. N`am iubit pe nimeni cu atâta dor... Şi de-a fost ceva... a fost trecător.
20. Şi ce usor e să zâmbeşti`, când ai încredere în ceea ce esti`
21. Zambeşte! chiar dacă de fapt lumea ta se prăbuşeşte...
22. Mi`e foarte bine fară tine!
23. Absolut tot ce vreau!
24. Regreţi că ai renunţat? Rămane de vazut!
Finte,gesturi si tupeu asta e talentul meu, pe ecran da foarte bine o printesa asa ca mine! asta ca de exemplu:d sper ca te-am ajutat!
Sa curga °Jack si °Redd Bull pana dimineataa`. Respeect pentru cei` cu poftaa de viataa`!
• Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •
Incerc sa ascund calvarul numit depresie si zambesc fals doar pentru o buna impresie
.nu sunt perfeCta, dar de ce m’as sChimba cand prietenii ma iubesc si aSa?•
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult.
Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau.
mi-as dori Sa fiu din nou o fetita mica deoarece juliturile din genunchi sE vindeca maI repede deCat inimile frante!
cel mai †ѓϊŝ† lucru έ ŝά'l vezi pe cel ķāѓз'l iubesti iubind pe altcineva
~ Imi reviiin putin. incerc s.O iau de la inceput. n.are rost sa ma compliiic cu lucruri din trecut. te.am iubiiit. acum nu te iubesc. saw poate da. dar nu maii conteaza.Du`te la ea.pa! =]
"`Mi-a fost alaturi zile bune si nopti grele Cand plangeam din despartiri sau barfe rele`"
hai ѕa fugim, ѕa evadam...hai ѕa ne ascundem ∂є adevar...hai ѕa mintim ca є perfect...hai ѕa fim suflet, nu un obiect [:χ]
•Totusi ma admira pentru ca Sunt copil si am o lume de Vis si Singura mea atingere il duCe'n paRadis; x
Sh s`au spus multe vorbe rele despre noi. *** la toti care auu vrt s` ne traga inapoi!
Mi-a spus odată tati o vorbă deşteptă : Prinţeso, nu alerga după caleaşca ce nu te-aşteptă!
Când mi-era greu, tati îmi zicea : Prinţeso, nu plânge, lumea nu se opreşte în loc pentru durerea ta!
Am o vorba de la tata intr-o zi se -ntoarce roata!
• Asta sunt si n`ai ce face, alta mami numai faceee •
Inca te may iubesc :X Dar prefer sa askund sentimentul pierdut printre Regrete. Nu te-am pretuit cand trebuia si acum Plang in Urma.Ta
P` cine!;* ai langa tine acum >; d Lasa aparenta smug Si gusta esenta =p~; x"
¦ Certurile stii. Faze, prostii. Sau cand ne purtam ca niste copii. Ce zici... Ai uitat? Vrei sa-ti amintesc? ¦ Tot ce conteaza e ca Te IUBESC! [:X] ¦
-Fite,gesturi si tupeu asta e talentul meu.Sunt o diva cu noroc dobor prostii dintr-un foc.
-Iubirea e un dor interzis elevilor.Cine-l pune-n aplicare are I la purtare.
-Sunt fitoasa.Nu-ti convine? Zii lui mata nu-mi zi mie.
-Funda?
Crezi Ca Ma Faci Geloasa? Nu Fraieree! Nu Ma Intereseaza Oricum Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea Asa Ca Ai Grija De Nasoala Ta! Te PuPa amica TA! •
anonim_4396 întreabă:
Andy_Andrei_1998 întreabă:
florryswetty întreabă: