Scrie si pe site: transport gratuit la comenzi este 150 ron si la comenzi peste 300 ron ai 10% discount si transport gratuit.
Cred ca este de incredere situl.Nu am comandat nimic pentru ca nu ma atrage nimic de pe acel site.
Brunette poate amica ta asta a comandat... cd-ul de hipnoterapie pentru marirea sanilor. Eu cumpar de cand au aparut magazinele online pe internet si uite ca nu am mai avut nici o surpriza pana acum. De la apartura electrocasnica la haine, accesorii s. a. In primul rand te uiti pe site-ul de unde cuperi daca ai datele furnizorului, telefon, email incerci sa ii contactezi prin metodele astea, la curier poti desface pachetul inainte si apoi dai banii...
E de incredere site-ul.cunosc pe cineva care comanda haine online pentru fetita ei sh e chiar incantata.
Buna. nu te sfatuiesc sa iti faci comanda online deoarece si o prietena de-a mea si-a facut o data o comanda de o chestie pentru marirea sanilor si cand s-a dus sa ridice pachetu tot ce era in colet era un cd. asa ca mai bine cauti in magazine
GabiCh93 întreabă: