Salut! Care sunt cele mai bine platite domenii din Romania?
Salut TPU! Am nevoie de parerile voastre. Scuze de lungimea mesajului. Astept raspuns de la cei care cunosc. Eu am terminat liceul in 2021, am 20 de ani fara o luna, liceu tehnic, am obtinut...? (mai mult)
M- am hotărât sa dau la Postliceala la asistenta medicală generală (AMG) in Bucuresti. Ce sa aleg dintre Postliceala Carol Davila vs. Postliceala Fundeni? Care e mai profesionista și te pregătește...? (mai mult)
Ce fel de matematica se preda la liceul pedagogic pe invatator-educator? M3? M4?
Ce studii trebuie sa urmezi ca sa lucrezi ca translator?
Ce parere aveți daca o fata merge la profilul electronica automatizari? Ce se face acolo? Oare sunt ceva fete care merg acolo?
Bună! Dacă este cineva student la cosmetica medicala poate sa îmi spună cum a fost admiterea și ce se face mai exact acolo?
Buna, te poti angaja ca stivuitorist daca esti femeie? Adica angajeaza cineva?
Salutare! Ce părere aveți despre facultatea de media digitală? Credeți ca este de viitor?
Bună, am o întrebare: am media la purtare de 7, pot să fac examenul de admitere la școala de Jandarmerie? Am citit pe site- ul școlii de la Drăgășani media trebuie să fie 9. Se poate face ...? (mai mult)
WFH vs lucrat la birou? Salut! In prezent lucrez part- time, 4 ore pe zi, la un call- center pentru Orange, in acelasi timp sunt si student. Sunt angajat aici de mai mult timp unde am lucrat ba din...? (mai mult)
Se poate lucra ca manager de magazin sau șef de tură cu un curs de calificare de câteva luni? Cum se numește mai exact acel curs?
Lucrez de o vreme într'o fabrică si meseria imi cere să stau in picioare tot programul. Este primul meu job, nu sunt așa călită. Bineinteles e foarte greu așa, am niste dureri de picioare(mai...? (mai mult)
Salut TPU, la Academia de politie trebuie sa ai o nota minima pentru a nu fi respins? Adica dacă ai media sub 5 esti respins? Dau un exemplu sa zicem ca un candidat are media 3 iar eu am 4 voi lua eu...? (mai mult)
Salutare, ce materii se studiază la administrație publica? Dacă are și cineva un orar m-ar ajuta foarte mult.
Salut, as vrea sa dau la facultatea de educatie fizica si sport, ulterior sa devin profesor de sport, doar ca lordoza, 15 grade maxim. Care este minimul de grade acceptate?
Cum se intra la SNSPA? Se da admitere? Si daca da, din ce? Dar la ASE? Unde pot lucra dupa ce termin una dintre ele?
Ai nevoie de vaccin pentru a te angaja la Mec?
Cursurile de pe coursera.org sunt bune la ceva? Tine cineva cont de ele la angajare, de exemplu?
La medicină există modulul psihopedagocic? Dacă da, pot preda în învățământ, dar pot fi și medic în același timp? Dacă aș face doctoratul, aș preda la UMF? Dar aș putea fi și medic,...? (mai mult)
Bună! Am 28 de ani, 1, 70m, 70kg, locuiesc în Arad, facultate de inginerie auto terminată și lucrez la o multinațională de 6 ani+ (înainte mai lucrasem la o alta timp de 3 ani+ ). Mă tot...? (mai mult)
Salut. Aveti idee cand se fac inscrieri la mapn armata?
Salut! Daca sunt pe profil filologie engleza intensiv, as putea de exempu sa dau la o facultate de informatica, facand cursuri de informatica platite? Sau la aceea facultate se intra cu admitere sau...? (mai mult)
Bunăaa! Aș dori să- mi spuneți va rog cei care sunteți la facultate în România cum este? Vi se pare greu? Cate ore pe zi mergeți? Povestiți- mi va rog :))) Sau daca cineva a făcut liceul în...? (mai mult)
Bună tuturor! As vrea dacă se poate să răspundeți cât mai multi pentru ca doresc mai multe păreri :)) Eu sunt în Franța de câțiva ani și am făcut școala aici, anul asta împlinesc 18 ...? (mai mult)
Am observat că se poate lucra în domeniul de asigurări/asistent de brokeraj cu un simplu curs de asigurări de vreo 100- 150 de lei. Nu ar trebui să termin o facultate cu specializarea pe economie,...? (mai mult)
Salut, prietena mea ar dori sa urmeze Academia de Politie.Insa, hobby- ul ei principal este machiajul si considera, ca in urma academiei de politie, cand va ajunge politist, nu isi va putea urma hobby-...? (mai mult)
Daca vreau sa ma fac criminalist pot sa merg pe stiinte sociale?
Salut! Unde pot face cursul de pirotehnist? Dacă știți firme autorizate care sunt în apropiere de București
Salut, sunt anul I la drept, iar in august vreau sa dau la academia de politie(OSP). Voi ingheta dreptul si- l voi continua la sfarsitul academiei. Ma ajuta cu ceva daca am anul I de la drept terminat...? (mai mult)
Pentru facultatea de medicina și pentru a deveni medic oftalmolog trebuie sa știi engleza foarte bine?
Pe postul de barista, se angajeaza si barbati?
Salut, știți vreun curs de desen digital care sa cuprindă de la noțiuni de baza la tehnici profesionale iar la final sa îți dea o diploma recunoscuta?
Când si unde se pot face înscrierile la academia de politie?
Salutare, uniforma de politist dupa ce ai parcurs bineînțeles scoala sau academia ti-o da statul sau trebuie sa o cumperi tu?
Salariile programatorilor/IT- istilor sunt mai mari decât salariile magistraților din România? https://napocalive.ro/stiri/adevarul- gol- golut- cat- castiga- de- fapt- un- judecator- un- medic- ...? (mai mult)
Bună! Din câte am înțeles din 2020 trebuie sa ai rezidentiatul si pentru a fi medic stomatolog gereralist. Adică fara rezidentiat nu poti profesa? Și care este diferenta dintre medic dentist si...? (mai mult)
Vreau sa plec in Germania sa culeg struguri sau cirese. Cum sa iau legatura cu cineva? Am gasit pe net cateva anunturi, am sunat si nu mi-a raspuns nimeni.
Stie cineva cum se lucreaza in ture la Kaufland?
Salut. Să zicem că am terminat facultatea de farmacie. Eu, după 5 ani de muncă, mă răzgândesc și vreau să fiu chimist. Pot fi chimist și fără să fac facultatea de chimie? Mi- a spus cineva...? (mai mult)
Bună seara! Ce activități se pot face într- un service la care nu trebuie sa ai o specializare? Sau cu o specializare rapida. Ceva ce se caută foarte des pentru mașini... Ofer funda pentru cea mai...? (mai mult)
Daca sunt samsar e ok sa mă angajez la un amanet?
Buna este bun liceul Colegiul economic "Mihail Kogălniceanu"-Focsani? După ce termin liceul as vrea sa ma duc la facultatea de medicină dar nu stiu daca e bun liceul.
Salut TPU! Vreau sa dau la facultatea de Inginerie Aerospatiala. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi ajutatoare va rog?(merita, e de viitor, este scumpa, conteaza ce varsta ai etc)
Hei TPU, vreau sa stiu daca in Romania exista si facultăți fara plata...
Buna seara. Vreau sa intru in armata. Am auzit ca se baga optiunea de voluntar. Unde pot sa vorbesc si cu cine? Multumesc frumos!
Buna! As vrea sa devin șoferiță de camion și deja știu că îmi trebuie permis de conducere pe mai multe categorii, atestatul și ceva cursuri(puteți să mă completați daca mai este ceva) doar...? (mai mult)
Hello. Sunt in clasa a 12 a si ma aflu in situatia de a nu sti ce sa fac dupa bac. Vreau sa lucrez intr- un domeniu in care as putea relationa cu oamenii foarte mult, dar nu stiu ce facultate sa aleg ...? (mai mult)
Buna! Cu ce se ocupa mai exact militarii FOS?
De ce in Romania sunt salarii atât de mici? sunt oameni cu facultate sau cu meserii grele care au salarii de sub 2000 de lei pe lună.Cum ar putea să trăiască cineva din banii aia? Cum ar trebui sa-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!