| aannoonniimm a întrebat:

A murit phoebe tonkin?

Răspuns Câştigător
| georgianacas a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU ai nebunit doamne fereste

471 răspunsuri:
| claudiu89 a răspuns:

Mai traieste.

| sabina a răspuns:

Nu a murit.

| andreutz a răspuns:

A murit, pentru ca nu mai avea apa sad

| ICanLoveYou a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu doamne fereste

| kh1ss a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am murit, daca va uitati pe pag. personala cu phoebe... a murit si dupa in album va asigur ca nu a murit...mama si tata platesc abonament la net...am dreptate? informati'va ma ce mai stati sa ascultati pe la uji. daca va zic ca a murit fratii jonas ma credeti? va asigur ca nici astia nu au murit...hai daca a murit sa ne imbracamin doliu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur am auzit si eu astazi fetele la scoala cum ca ar fi murit dar nu le-am crezut, trebuie sa ma mai documentez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit phoebe tonkin am aflat sa cautati pe net si sa scrieti asa: videoclipul lui phoebe tonkin cand a murit sa vedeti a murit ca ea bea si fuma mult si de aia a murit:-(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca traieste, dar are o viata mizerabila.Se imbata prin cluburi, face streaptease fara nici jena si se prostitueaza. Deja a avut o relatie sexuala cu unul dintre actorii din H2O, si anume "zein". Credeti-ma sunt o cunoscuta de a ei o cunosc foarte bine si imi pare rau pentru ea si pentru ce a ajuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phoebe nu a murit
sunt sigura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu! cum sa moara e prea tanara si am vazut documentare cu ea si la tv acum 1 saptamana aratav ca si-a lansat un nou album cu o trupa.nu mai mintiti! asta nu e un subiect bun.nu a murit si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA SAU NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA A MURIT IN ANUL 2008 ASA SE ZICE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asta a fost intr-un accident in drum spre un concert dupa aia au duso la spital si peste 2 ore a murit crying

| tweety13 a răspuns:

Chiar a murit? vreau si eu un link... vreau sa ma informez... sper sa nu fie adevarat...

| tweety13 a răspuns:

As vrea si eu un link unde scrie... k a murit... daca ar fi adevarat...nu am gasit nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde scrie sigur k a murit... daca mureas toata lumea stia ce naibii, doar e vedeta da asa... a spus candva porcaria asta si de aici fiecare a lansat cate o ipotenuza...mai lasati`ma cu abureli d`astea...oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, a murit cititi pe wikipedia si o sa vedeti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-a raspuns chiar ieri pe mes si mam si vazut cuea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phoebe tonkin a murit.am si o dovada.pe un site este o poza cu charlotte plangand si jos scria cleo sertori.deci ea a murit.totul este in ceata o jumatate de copii cred ca nu a murit o jumatate nu stiu si unii cred ca a murit.deci e adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...cred ca ai luat-o razna!?!?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a murit

| raysa a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a muryt e doar o gluma de prost gust ca sa-i faca pe fani sa sufere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred. unii zic k bea si fuma mult.altii k a facut accident. iar altii k avea cancer la sanul drept.pe care s`o cred?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da phoebe tonkin char a murit pe 12 august 2008 imi oare rau dar fuma si se droga de 5 6 ori pe zi au anuntat atunci la stiri in australia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si nu cred ca am murit. Unii zic ca a murit in accident de masina, altii ca se droga, si ea chiar se droga|se drogeaza bea fuma/fumeaza. Sper sa nu fi murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca a murit

Întrebări similare