Ce naiba aveti?!? tot felul de zvonuri neadevarate...acum se zvoneste pe net ca miley cyrus a murit.nu crede in chestiile astea
Cleo nu a murit dar Rikky a inebunit ia id meu claine_holt sa vezy ceva interesant despre Rikky (Cariba Heine)?
Esti dusa/dus! de unde le scoate-ti ma? pai nu era pe site-ul official sau oriunde era o stire ceva. intra pe wikipedia sa vezi acolo a mai jucat si un 2 filme
Ori sunteti prosti ori va faceti phoebe nu a murit tampitilor... in primul rand joaca intr-un serial numit : the secret circle si in 2012 o sa mai joace intr-un film asa ca taceti din gura si gasiti-va ocupatie
DA... a murit a avut o bola nu stiu. dar mi-a zis o fata care a auzit de la un neam din america.sau de pe acolo nu stiu nu a fost foarte explicita.. dar nu stiu nu sunt sigura! dar cred ca a murit! desi sunt o fana cred ca a murit... fundita?:X:X:X:*:*
Nu a murit sunt doar zvonuri rautacioase da pe net phoebe tonkin si iti arata ca nu a dat tortul
NUUUUUUUUUUUUUUU! Ce vreti, mai cu ea? Daca e vedeta ce mai vreti? Sa fie si moarta?!/:d/:d
Ce fraieri! Scz de expresie! Este doar un mit pentru a vedea ce puteti spune!
Nu se poate Phoebe a murit? Glumeam dar serios chiar credeti ca a murit?
Baiii Phoebe e in filmul The Secret Circle care abia a aparut si joaca in sezonul 2 din Tomorrow unde e pers. principal care apare la anul...cum sa moara?
Nu a murit.
Asa zice presa si paparazii.
Nu stiti ca zice ca si Hanna Montana?
Dar minteau pressa ca a vnit acolo in 2013 anula asta pe 12 decembrie la Los Angeles!
Nu cred ii o tampenie daca acum nu stiu cat timp juca in h2o sunteti tampiti sau ce?
Ce-ai ai innebunit e vie cum creizi ca are serial?! cucucucu!));
Nu, nu a murit pentru ca mai nou fimeaza si in serialul "The Vampire Diaries"!
Doar prostii cred asta, eu am vorbit cu ea deoarece am id ei si nu mint cine il vrea la id claudiuc96@yahoo.it