| aannoonniimm a întrebat:

A murit phoebe tonkin?

Răspuns Câştigător
| georgianacas a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU ai nebunit doamne fereste

468 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ddaa a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit va garantez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi spuneti ca ea sa drogat, da mai nebuni si mai drogati ca uni dintre voi n-am vazut,cum ganditi oameni buni?/?cum a fost filmat sezonul 3 ma oamenii buni?Cum puteti sa spuneti ca-i drogata numai din auzite ,io zic ca voi santeti drogati!sa n-o luati personal dar chiar ma-ti inervat cei ce sustineti,sus si tare ca a murit1!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi spuneti ca ea sa drogat, da mai nebuni si mai drogati ca uni dintre voi n-am vazut, cum ganditi oameni buni?/? cum a fost filmat sezonul 3 ma oamenii buni? Cum puteti sa spuneti ca-i drogata numai din auzite, eu zic ca voi santeti drogati! sa n-o luati personal dar chiar ma-ti inervat cei ce sustineti, sus si tare ca a murit1!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde ai scos-o si p'asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit pentru ca au aparut episoade noi din h2o... lool daca ar fi murit ar fi dat la stiri si la CNN...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am murit nu vreau sa moara o iubesc cica e fotomodel s-a bagat prostii pe net cica ca a murit phobe tonkin e prostie nu mai credeti asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Phoebe nu a murit. A dat si o reclama cu ea la TV.Nu mai tin minte axact la ce facea reclama. Dar va asigur ca nu a murit. Adica asa cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit a inceput sezonul 3 si voi o vedeti cumva moarta nu stiu cine va bagat prostia asta in cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit lol. tocmai a terminat sa filmeze h2o sezonul 3 si nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flavia:Ce prostia laughing nu am murit mah lume atunci daca a murit dc inca mai joaca-n filme?! revenitiva nu a muritlaughing e haioasa gluma ca a muritlaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa moara daca inca mai filmeaza H2O?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu-s ce sa mai cred.lamuri-ti-ma si pe mine odata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ca am scris pe google phoebe tonkin si aici am dat da vreau sa vad un videoclip ca fuma si bea scria aicea scuzatima ca va deranjez. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am tot vazut comentari de la uni ca a murit de la uni ca traieste, eu nu cred ca a murit mai ales ca era asa tanara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat ca Phoeben Thonkin a murit pentru ca a aparut in noul serial h2o.Cine crede ca a murit Phoeben Thonkin e prost pe bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit voi nu ati vazut noul episod din H2o? Sunteti nebuni cum sa moara.Doamne fereste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phoebe Tonkin nu a murit, sunt numai zvonuri. Eu am citit peste tot pe net, dar nu e adevarat nimic.Scria ca a murit de :cancer, ca s-a drogat, ca a facut accident ETC. NU a murit, sunt numai minciuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asta vreau sa aflu crying este adevarat? crying crying crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cered pentru ca h2o sezonul 3 s-a filmat la sfarsitul lui 2009

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, doar Claire Holt (Emma)este moarta pentru ca a avut un accident de masina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am auzit ca a murit intr un accident la filmari (s-a inecat) dar din pacate niciunul din colegii ei de echipa nu a putut sa o salveze deoarece era prea tarziu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. dar cei mai multi spun ca ea a murit intr-un acident de masina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LOLnuuuu logik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa! cu siguranta a murit. cica:,, a fost intr-un accident in drum spre un concert dupa aia au duso la spital si peste 2 ore a murit" sau,, ca ea bea si fuma mult si de aia a murit"
1. ea nu bea(si daca nu ar fi baut nimic ar fi murit... daca te gandesti logik)
2. intr-adevar ea fuma dar a facut ultimile episoade h2o.
3. deci e egal cu 0!
Oamni buni! Trezirea! nu a murit!

Întrebări similare