De ce ai pus bani de la tine? Exista firme de dispaceri video care verifica daca ai furat sau nu.
Si eu si multi altii am patit la fel, m-am plans si eu pe aici de problemele astea si am vazut ca si altii au facut-o la randul lor.
E o problema generalizata, e clar ca nu poti lucra acolo in mediul ala cu oamenii aia de ****, trebuie sa pleci cat mai repede, cauta-ti un loc de munca unde nu ai de a face cu oamenii, daca nu, asa o sa patesti peste tot.
Ce demisie sa-si dea, nu se mai duce deloc si inchide si telefonul sau nu le raspunde, asa merita sa le faca.
Contractul de munca nu se anuleaza cu una cu doua, tu trebuind sa-ti dai DEMISIA in scris, dar esti obligata sa stai pe toata perioada de preaviz la munca, adica 2-3 saptamani, asa cum prevede contractul legal de munca, semnat de tine si angajator.
Sigur ca iti poti da demisia oricand! oricum asta este si indicat din cele ce scrii, s-a ajuns la o ura catre tine
este posibil sa mai stai dupa semnarea demisiei o perioada in preaviz (daca asa este stipulat in contractul individual de munca), de regula perioada de preaviz este de maxim 20 de zile
Saranioalexandra130 întreabă: