| NicoFlori23 a întrebat:

Am aflat recent de oportunitatea de a avea un venit in plus cu operator-flexibil.com. Ma poate ajuta cineva cu pareri legate despre ei?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ce inseamna "operator flexibil"?

| adryang78 a răspuns:

Doar o privire aruncată pe site-ul lor și m-am lămurit. laughing
Citind printre rânduri, vei face chat de formula 18+ (înțelegi ce vreau să spun, da?). Toți libidinoșii și nesatisfăcuții îți vor scrie mesaje porcoase la care, practic, ar trebui să răspunzi.
În al doilea rând, sistemul de plată este suspect. De ce?
1. Chipurile, ești plătită prin sisteme de plată electronice, gen Bitsafe sau altele. N-ai niciun control, dacă nu-ți dau banii rămâi cu mâna la falcă și fluieri a pagubă.
2. Am văzut că e obligația ta să-ți plătești contribuțiile "salariale". Asta înseamnă că nu vei lucra pe bază de contract de muncă, ci ca antreprenor. Vorbă să fie - adică va trebui să-ți deschizi măcar un PFA, altfel nu poți presta serviciile. Iar asta aduce după sine multe alte cheltuieli - impozit pe venit 10%, CASS aferent salariului minim pe 6, 12 sau 24 de luni, depinde unde te încadrezi, dacă vrei să decontezi anumite cheltuieli îți trebuie semnătură electronică și certificat digital, fiindcă facturile pe hârtie sau e-mail nu mai au valoare fiscală și va trebui să-ți faci cont pe platforma ANAF, în Spațiul Privat Virtual și să te înscrii în registrul RO-Factura.

Aspectele astea mi s-au părut mie suspecte așa, la prima strigare. Tu faci cum crezi.

| DandG2304 a răspuns (pentru adryang78):

Le-am studiat site-ul foarte atent cand am aplicat la ei, in urma cu aproape 2 ani, si n-am vazut nimic suspect nici in ceea ce au notat
pe acolo (este chat, nu videochat, cum cred imediat unii), si esti anonim. Plata este saptamanala si nimeni nu te obliga sa folosesti Bitsafe sau altele. Daca ai un cont la ING, de exemplu, poti sa-l folosesti fara probleme. Pana acum, din zecile de facturi emise saptamanal, niciodata n-am patit sa nu imi fie trimisi banii.

| ioanaandradaana a răspuns:

Eu am avut o experienta tare plăcută cu ei, am lucrat doar atunci când am avut timp si plata era in fiecare săptămână, un avantaj pe care nu l-am mai avut niciodată la un loc de munca! Recomand, sunt serioși!