Buna! Majoritatea, da, sunt tigani care asculta, dar cred ca trebuie sa le spui cocalari mai bine zis, ca mai sunt si romani care asculta.
Salut! Nici pe departe. Un gen muzical nu iti definește nici calitatile, nici obiceiurile si nici decum etnia. Fiecare om asculta muzica in funcție de ce ii place iar asta nu îl definește in niciun fel. Dacă tie iti place rock-ul asta nu înseamnă ca esti "nespălat" (cum zic unii) iar dacă iti plac manelele nu esti țigan. muzica nu te definește decât dacă vrei tu asta, si te definește doar la nivel emoțional si psihic, nu fizic. Sper ca am explicat corect.
Trebuie să ai cel puțin 4 clase să poți înțelege acest gen de muzică. Gradul de inteligență unor astfel de persoane este blocat undeva sub 30 IQ. Există alte genuri de muzică pe care te poți distra, nu neapărat "manele". Pe mine mă ia durerea de ficat când aud că vecinul de la etajul 3 pune manele la volum maxim din aia cu "du.jmanii mei", haoleoo și eu sa ii fac în ciudă pun techo la volum mai tare să se sature. Apoi dacă pun hardstyle îi cade lustra in cap cu tot cu tavan.
Genul muzical manele este cantat de tigani, pentru ca ei au "talent" in asa ceva. Dar e demonstrat stiintific ca daca lupti din greu, prin munca, poti sa i invingi?
Da, da. Chiar au inceput sa fie din ce in ce mai multi pentru ca au impresia ca e misto. ))))