Am de scris un CV serios pentru a mă putea angaja tehnic la o instituție de stat (gen armată poliție servicii).
Ce trebuie sa scriu într-un cv care să îi placă unui om ce a lucrat toată viața la stat?
Nu am nici cea mai mica idee pentru că eu până acum îi puneam pe cei ce doreau să mă angajeze să recunoască că eu sunt cel mai frumos, cel mai interesant sa mă aplaude, să îmi pună covorul roșu și să mă facă în fiecare zi sa mă simt că sunt cel mai tare din parcarea goală și imediat ce îndrăzneau să tragă cumva aerul ne potrivit să încerce să comenteze ceva îmi băgăm piciorul instantaneu în el de job pentru că eu nu duceam lipsa nici de bani, nici de oameni care să mă vrea tehnic în echipă lor.
Și nu mă duceam niciodată la interviuri ci atunci când puteam sa mă afirm prin execuția unei lucrări de cea mai buna calitate îmi dădeam silința să îi fac ca ei să îmi ceară să îmi dau demisia de unde lucram și să mă duc la firma lor.
Sau mă chemau pentru a repara ceva extrem de complex și cu acea ocazie le arătăm că eu știu și pot să proiectez placi electronice, calculatoare, plc-uri să le fabric din piese electronice de la zero, să le programez și soft în ele conform necesității lucrării respective.
Că eu deja dețin un laborator propriu de electronică, electromecanica complet dotat, utilat de la cnc cu abatere de 5 microni CadCam, imprimanta 3d, mai multe instrumente de măsură și control, multimetre profesionale, ampermetru, osciloscoape, vobuloscop surse...
Dar și dețin foarte multe componente in stoc cu ajutorul cărora pot rezolva pe loc non-stop diverse probleme pneumatice, pistoane, garnituri, furtune, senzori de temperatura, senzori de vibrație, celule de cântărire contractori chiar și de 1000Amperi.
Prese hidraulice pentru sertizare papuci pe cabluri pentru 600Amperi/faza.
Câteva motoare și controllere pas cu pas, câteva convertizoare de frecvență, câteva Hmi-uri câteva monitoare industriale TTL Egal Cega Hercules VGA RGB video.
Dețin rezistențe pentru tot felul de lucruri industriale, mașini, injecție, termosudeze sudeze echipamente profesionale.
Dețin multe tipuri de sonda de temperatura și termostate digitale și analogice.
AR AVEA ROST SA TREC ÎN CV CĂ EU DEJA DEȚIN PROPRIUL MEU LABORATOR și foarte multe scule echipamente, piese componente direct în stoc pe care le pot pune la dispoziția angajatorului pentru a rezolva pe loc cu piese din stoc, aproape orice fel de problema tehnică?
Credeți că acest lucru ar putea reprezenta un avantaj?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Știu să învii din morți utilaje instalații agregate prese robotizării decedate electric electronic pneumatic mecanic și hidraulic să le readuc la viață
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.147.65.85) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro