| username12345098765 a întrebat:

AM NEVOIE DE AJUTOR! Daca ma duc la liceul militar Stefan cel Mare, acum cu noile reguli 2024, pot sa-mi fac doar o cariera militara, adica nu mai pot sa fac academia de politie si daca nu pot, atunci cand imi urmez cariera militara ce serviciu pot face si cat se castiga? CAT MAI MULTE RASPUNSURI DE LA PERSOANE CARE STIU DEJA ACEST SUBIECT, MULTUMESC.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Facand doar un liceu militar fara Academie Militara sau de Politie, vei putea ajunge doar un simplu soldat cu un salariu minim pe economie.

| username12345098765 explică (pentru Violleta2022):

Deci daca in anul 2025 voi intra la liceul militar Stefan Cel Mare si voi termina, ma pot duce la ACADEMIA DE POLITIE? eu stiam ca Romania are nevoie de persoane pentru a face armata asa ca regulile liceului militar s au schimbat si acum daca faci liceul militar poti face NUMAI ACADEMIA MILITARA, nu? va rog sa mi spuneti daca gresesc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru username12345098765):

Raspunsul meu inital a fost in contextul in care termini DOAR un liceu, fara a urma nici o facultate sau academie dupa aceea.

IN ce priveste admiterrea la o Academia Militara sau de Politie, poti merge indiferent ce liceu termini, fie el constructii, IT, filologie sau agricol, neavand nici o importanta profilul liceului, dar ce conteaza cu adevarat, sunt urmatoarele:
- mediile de la liceu
- nota la purtare
- notele de la BAC
- sa fii perfect sanatos si sa completzi toate probleme medicale
- sa treci cu bior toate probele sportive si baremele
- si in final, sa iei note bune la examenele de admitere la acea academie.