| blueberry05 a întrebat:

Am o nedumerire cu care ma confrunt de ceva vreme...simt ca trebuie sa iau o decizie in legatura cu ce vreau sa fac in viata si am doua optiuni:1.sa imi urmez visul si sa dau la medicina, 2.sa merg la stinte economice. Voi ce ati alege intre cele 2, ati alege sa castigati mai mult sau sa faceti ceea ce va doriti?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Varianta 1, vei fi mult mai respectat din postura de medic.

| Zuzzy05 a răspuns:

Aici sunt niste chestii care se bat cap in cap... Daca tie iti place medicina, da la medicina! Te vei simti realizat(a) profesional pe viitor.Pe de alta parte, te inteleg ca te gandestii la un viitor castig de pe urma meseriei alese...mai este o vorba "Secretul fericirii nu este sa faci ce iti place, ci sa iti placa ceea ce faci!". Doctorii din ziua de azi nu castiga prea bine din cauza conditiilor din Romania, dar daca ai fi medic intr-o clinica privata ar fi alta situatie.In concluzie, fa ceea ce simti tu ca trebuie facut!

| elasexygagica a răspuns:

Medicina clar, cu stiinte economice ajungi un amarat de casier la un Hipermarket...

| Anonim_9242 a răspuns (pentru elasexygagica):

Urmeaza-ti visul.

| bunica18 a răspuns:

Roaga-te si Dumezeu iti va raspunde in inima ta, mie mi-ar fi placut medicina ca poti sa iti ajuti semenii (citeodata si fara sa vrei-winking