In termen de doua luni. Nu sa treaca doua luni de la absolvire. Ai inteles gresit. Nu cred ca se mai poate acum.
Asa m-au mintit si pe mine cand am terminat liceul, dar pe mine m-au mintit cei de la liceu.
Din pacate nu mai poti face nimic acum.
Iar din ce stiu poti intra in somaj daca te angajezi doar daca ai un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării cererii.
Nu merită sa stai in șomaj chiar dacă ai fi putut, banii aia nu ajung nici de o țigară. Te angajezi direct și aia e.
Eu am reușit să mă încadrez în cele două luni, dar au fost două luni de mizerie în care a trebuit să merg în continuu, datorită diverselor "motive". Am primit doar 1 sau de 2 ori șomajul, și acela mic, pentru că a trebuit să mă angajez. Cu drept sau fără drept, tot e același, datorită instituției de mizerie, și bani nesemnificativi...
Moșule cîte conturi ai ca ai mai pus intrebarea aceasta de pe alt nume, si ti sa raspouns este vina ta ca nu te ai dus la șomaj sau ca nu te ai angajat ce mai vrei acum? Cauta ti loc de munca si gata numai sta la mina statului esti om sanatos care poti muncii, de ce nu muncesti si stai la mila statului sau a facultatii?
Acum nu mai poți face nimic.
Ca să îți recapeți dreptul la șomaj trebuie să muncești. Dar nu dai impresia că ai dori asta cu adevărat.
Curios! Cineva a inteles gresit. Este lege dată de cativa ani.
Se putea verifica.
Adrian_Rosca_2000 întreabă: