Fraza,,pentru o alta foaie matricola,, ma face sa cred ca ti s-a eliberat cea originala.Ai nevoie de o copie.Contacteaza secretariatul liceului, spune de ce ai nevoie si o copie poti primi prin fax. Originalul actelor se dau numai personal, necesitand semnatura data in fata functionarului, ori prin procura notariala, imputernicind legal o alta persoana. Poti cere nr.de fax, pentru cazul ca ar trebui sa faci o cerere.
Ai doua posibilitati:
1.Trimiti o cerere scrisa sau telefonezi si te intelegi in ce zi sa mergi dupa ea.
2.Dai o procura speciala unuia care sta in Iasi si il imputernicesti sa-ti scoata foaia matricola. Numai bine!
Ma tem ca on line nu se poate! trebuie sa mergi personal la institutia repectiva si de abia a doua zi o vei primi! daca secretara si directorul au chef sa se miste mai rapid si inteleg faptul ca nu esti din localitate! eu asa am facut si de abia a doua zi am primit-o in schim am fost avantajat de faptul ca eram acasa in oras ...eu zic sa cauti nr de telefon de la scoala, suni si intrebi care sunt posibilitatile poate s-a mai schimbat cate ceva si sunt si alte posibilitati! succes!
Russenart întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: