Bună, ce varsta ai? In general la serviciu este greu deoarece trebuie sa te supui regulilor interne ale firmei, dar faptul ca nu te lasa sa bei cafea este cam mult, trebuie sa discuti cu seful sau sefa si sa clarifici cu acestia situatia, cafeaua ai cumparat o de la automatele de cafea din firma sau ti o aduci tu de acasa? In ce domeniu lucrezi?
Nu poti face nimic fiecare firma are regulamentul lor interior, nu-ti place pleci in alta parte.
Cafeaua e de la tonomat si e gratis, adica nu dau niciun ban. Am in jur de 30 de ani si domeniul de munca este la birou
Explica-i si tu ca nu-ti incetineste deloc munca, sau daca stii ca te-a vazut in,, pauza de cafea,, si nu degustari in timp ce lucrai spune-i ca nu-ti v-a incetinii munca...mai iei cate 1 gura de cafea din cand in cand si atat...
Pentru pauza de tigara du-te si tu la baie si fumeaza pe geam (vezi unde are vedere geamul sa nu te vada cineva )
Dar eu lucrez intr-o cladire foarte mare, si nu avem geamuri la baie... acum intr-o zi erau 2 bagati in acelasi wc bagati, nici nu stiu ce faceau.
Sunt cam imbecili sefii ăstia, tu ai dreptul sa bei cafea apă suc orice, chiar este o lege ca pe canicula sefii trebuie sa dea apa angajatilor si pauze de hidratare cam cum este la fotbal.
alexandradlr întreabă: