anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul acesta scolar voi da bacul apoi as vrea sa devin jandarm dar nu ma pot decide intre academie pentru ofiteri ( pentru ca dureaza 3 ani ) si la subofiteri.

Daca puteti sa-mi spuneti care este diferenta dintre ofiter si subofiter si alte informatii utile despre jandarmerie, va rog.

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Banii si statutul social. Mergi la ofiteri.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Motan ul, creier ul si bac ul se scriu fara cratima, sau spatiu de delimitare; stai jos, patru, cu indulgenta! PENTRU jANDARMI: AI COMPETENTA NECE=SARA; NICI NU TREBUIE SA STII GRAMA-TICA LIMBI rOMANE, PENTRU O ASTFEL DE CAIERA rolling on the floor tongue rolling on the floor

| marianalexandru348 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Inca folosesti emoticoanele esti mai vechi decat limba romana cred si totusi ai aceeasi mentalitate de roman increzut, in loc sa ajuti o persoana cand greseste ai sarii repede sa il faci sa se simta prost.

Poate ajung jandarm si ne intalnim prin piata victoriei daca stii ce vreau sa spun.

| ncristian7805 a răspuns:

Din cate stiu, daca dai la academie, acolo te axezi pe partea de armata(lunetist, pe vehicule gen tancuri etc), iar la subofiteri intri la politie sau la jandarmerie, deci intelegi tu de aici

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru marianalexandru348):

Ai vreo banuiala ca ai ramane in viata, daca ai avea tupeul sa ma agrsezi!? asta in situatia in care eu as protesta in virtutea drepturilor conferite de constitutia inca in vigoare!