Buna! Eu sunt la AFT. Se merita din punct de vedere al locului de munca adica il ai asigurat asta si la orice alta arma.
Dupa ce devii ofiter de intendenta la inceput o sa ai un salariu de 19 mil dar poti sa ai si 25mil( depinde de functia pe care o ai) iar pe masura ce inaintezi in grad ti se mareste si salariul.
Partea proasta e ca acum se fac 3 ani cu o solda 50- 150 lei si 1 an scoala de aplicatie in care primesti solda de 200 lei cred. Dupa ce termini cei 4 ani o sa fii repartizata si o sa ai salariu pe care l-am spus mai sus.
Eu sunt anul 3 si la mine a fost altfel adica fac 3 ani cu aceeasi solda si 6 luni scoala de aplicatie in care primesc 1500 lei iar dupa cei 3 ani jumate o sa am salariul normal.
Mihai, mersi de promptitudine. Eu auzisem ceva de 1200 mil cand termini AFT-Ul si nu mi se pare deloc rentabil.Sa traiesti intr-un regim militar si sa iei 12 mil...e bataie de joc...si de aia am considerat mai ok sa ma interesez inainte.Deci e mai mult ca sigur ca incepi de undeva de la 19? si ca avansezi in salariu pe masura ce inaintezi si-n grad? hmm. Dar eu stiam ca e 3 ani AFT-ul, nu 4 cat zici tu.Si sigur mi-ai dat detalii strict de ofiter de intendenta? mersi pentru raspuns!
Sigur incepe salariul de pe la 19 mil? ca eu auzisem ceva de 14 si acum sa fim seriosi. Nu iti convine sa treci printr-un regim militar cu o astfel de remuneratie. Ar fi ok de la 19. Si exista posibilitatea la ofiterul de intendenta sa creasca in salariu si grad? Hmmm. Si eu stiam ca e 3 ani AFT-ul, nu 4 cum ai zis tu. Mersi pentru raspuns, oricum si pentru promptitudine
Iti multumesc frumos pentru detalii. Cu siguranta voi da la anul. Dau la intendenta pentru ca acolo sunt 10 locuri si au fost si medii mititele anul acesta. Si eu scot cam 8 pe la subiecte si clar am sanse f.mari. As da la MApN dar sunt doar 5 locuri pentru fete si e mai greu. Nu ma risc. Asa ca, cu ajutorul Domnului, la anul ajung acolo. Abia astept si din ce-mi zici tu si remuneratia e foarte ok. Adica cu siguranta in cativa ani ajungi pe la 20 de mil, ceea ce a f.ok pentru o fata. Mersi pentru detalii si.Doamne ajuta :*
lAuRitAs întreabă: