Pana la urma, o usoara inclinare a penisului intr-o parte sau in alta e absolut normal, deci nu se va lua nimeni de tine din cauza asta.
Stiu ca te dezbraca tot si de asta am intrebat
Eu vorbeam serios
Te dezbracă și se uită și la fundul tău, să vadă dacă ești virgin.
Cu siguranta nu treci vizita medicala.
Daca ai penisul curbat spre stanga si esti atacat de un infractor dinspre stanga risti sa te impusti in penis.
Serios acum, curbura penisului tau nu intereseaza pe nimeni. Insa faptul ca ai pus intrebarea asta spune multe despre "capacitatile" tale intelectuale.
De când a ajuns vizita aia medicala un așa mare Bau-Bau?
In zona aia se uită dacă ai hipospadias, ectopie testiculara, hemafroditism, varicocel...in fine, nu le stiu pe toate, dar e vorba de chestii "anormale", afectiuni diverse, etc. Nu-i pasa nimanui unde e curbat penisul tau...sau mă rog, iubitei tale poate, dar mă refer strict la vizita medicală.
Pai te testeaza sa vada cum performezi, vine o controloare specializata la frectii
Da,foarte amuzant...
Mai bine te abtineai sa raspunzi
Salut 2002mihnea2002
Nu te descuraja din cauza comentariilor negative, nu cred ca trebuie sa fie o problema asta in niciun caz in a te angaja undeva, asta ar fi ultima problema dar nici nu trebuie luata in calcul. (nu folosesti penisul pe post de pistol)
anonim_4396 întreabă: