| DelyutzaScumpikutza a întrebat:

As vrea si eu niste sfaturi.
Imi place sa fac povesti. Am inceput sa fac povesti cu roluri. Am imbinat mai multe seriale care mi-au placut.
Si in momentul de fata as vrea sa fiu regizor de film.
Credeti ca am sanse?

12 răspunsuri:
| CorneliaC a răspuns:

Foarte frumos, bravo tie. Pai mult curaj si succes, eu cred ca ai sanse

| Madalinaaa2497 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, crearea acestor povesti sunt un semn destul de clar ca ai imaginatie si cu siguranta te-ai descurca in ipostaza unui regizor de film. Principala caracteristica a unui regizor este sa aiba multa multa imaginatie - si cred ca tu ai asta.

| DelyutzaScumpikutza explică (pentru CorneliaC):

Mersi. Nu te spara, dar crezi ca este o cariera buna cea de regizor?

| DelyutzaScumpikutza explică (pentru Madalinaaa2497):

Mersii mult. De fiecare data cand vad un film, o reclama sau un serial ma fixez pe o secventa si mi-o imaginez altfel. Mai dramatica, mai romantica... etc. Si nu stiu... m-am trezit asa cu pasiunea asta. Crezi ca ar fi o cariera buna cea de regizor?

| Madalinaaa2497 a răspuns (pentru DelyutzaScumpikutza):

Poti face orice daca pui suflet, muncesti si iti place ceea ce faci! Si pe plan financiar poti castiga foarte mult. totul depinde doar de tine.

| CorneliaC a răspuns (pentru DelyutzaScumpikutza):

Eu zic ca e o cariera foarte buna, dar depinde foarte mult si de tine cum o sa te faci remarcata!

| DelyutzaScumpikutza explică (pentru CorneliaC):

Multumesc. Nu pun nimanui funda pentru ca nu ma pot hotarî cui sa i-o dau. Amandoua ati avut niste raspunsuri WoW. MULTUMESC INCA O DATA FOARTE MULT

| Madalinaaa2497 a răspuns (pentru DelyutzaScumpikutza):

Nu raspund la intrebari pentru funde. nici macar nu stiu cu ce ma ajuta chestiile astea. stiu doar ca uneori ai nevoie de o parere de la un necunoscut

| SilentHillLover a răspuns (pentru DelyutzaScumpikutza):

Hei! Si eu vreau sa fiu regizor de film, si ma chinui ca in vara asta sa fac primul film 'Silent Hill" big grin (numele meu). laughing) Cred ca ai sanse daca iti iei avant de la o varsta frageda. Incearca sa faci niste scurtmetraje si promoveaza-la pe you tube sau facebook. Asta vreau eu sa fac. Am scris in ultimii doi ani o groaza de scenarii gen "Razboiul Lumilor", sau altele smug. Si daca tu chiar ai talent poti castiga o groaza si poti deveni celebru smug

| DelyutzaScumpikutza explică (pentru Madalinaaa2497):

Asa este... si eu cred acelasi lucru despre funde.

| DelyutzaScumpikutza explică (pentru SilentHillLover):

Mersi mult

| johnyxus a răspuns:

Daca iubesti ceea ce faci si o sa fii deschis sa inveti din aceasta meserie desigur.